Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na BanduraCartel

l0g4n64

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  38670
Login: LoganLejt
Nick oskarżonego: @BanduraCartel
Powód skargi:  Działanie na szkode organiacji, brak zwrotu za porzucenie pojazdów 
Data zdarzenia: 15:37 
Dowody: 
Opis Sytuacji: Witam, gracz porzucił pojazdu Bullet, Rancher Long  Pojazd trafił na parking policyjny a sam koszty wyniosły mnie 500 PP, 400 Naprawa. ( Bullet ), (Rancher Long ) 

image.pngimage.png.00c6312c300a042d7eac477e50beeaaa.pngskaega.thumb.png.b59a7a868b44a459f10309be589d6831.pngskargav2.png.4571e8f4b768541ac4cd7acb07d5d91b.png

Zostałem wyrzucony z organizacji podczas jazdy bulletem, nie dostałem wiadomości żeby zwrócić hajs za wszystko więc pitosu nie zobaczycie za bulleta, to że jakiś gracz go później wepchnął do wody to nie jest mój interes i v-lider mógł mózgu użyć zanim to zrobił. Za ranchera moge ci hajs za opone, a za naprawę chce ss ile wyszło, inaczej też kwitu nie zobaczysz za zreperowanie. 

ⓘ Zostałeś usunięty z organizacji Guziki przez yqsk! tu podsyłam loga. Swoją drogą nie zostałem też poinformowany o skardzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.