Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amiegos - oskarżony przez Tadeusz_Fujara

zbunio

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Amiegos
Data zdarzenia: Dzisiaj 06.08.2023
Opis zdarzenia: Szanowny sarowicz Amiegos podjechał na miejsce gdzie stał pojazd, po czym zabrał pojazd, który nie stał wtedy nawet 3 minut na parkingu. W ciągu 31 sekund nie jest to możliwe by zabrał auto na lawete, podjechał na pp i wystawił powód. W miedzyczasie stał chwile w miejscu, bo mu odrobine utrudniałem prace, bo złamał taryfikator i próbowałem mu to wytłumaczyc, pare sekund stał w miejscu, prawdopodobnie na drodze była stluczka lub była chwilowo zblokowana droga.
Dowody: https://imgur.com/a/HzFkjvV edit: na ss jest pokazana lokalizacja pp, ponieważ gdy był na spawnie nie zrobiłem ss

hej! odcholowałem twój pojazd Flash o VUID: 17847 ponieważ nie miał zakupionego biletu a pojazd z zakupionym biletem który powiecmy że wygas ma 5 min na ponowną opłate także musisz wiedzieć że nie każdy gracz ma włączony czat głosowy i nie rozumiałem o co ci chodzi po tym jak dałeś mi odjechać zatrzymałem się na poboczu i upewniałem się czy mogę zabrać twój samochód po tym jak się upewniłem zabrałem go na parking policyjny oto dowody

mta-screen_2023-08-06_22-41-50.png

Ten ss to nie dowód, który oczekiwałem, chciałbym otrzymać ss z informacją o pojeździe, oraz prosiłbym o pisanie poprawnego zdania, ponieważ nic nie można zrozumieć z twojej wypowiedzi. (ortografia, interpunkcja oraz źle złożone zdanie)

edit: Skoro sie upewniłeś to powinieneś zostawić pojazd albo dać go już na przechowalnie. Nie stał tam nawet dobrych 3 minut, napewno czytałeś taryfikator?

otóż mój drogi znam Taryfikator, pozwole sobie zacytować 1 podpunkt którego nie rozumiesz

- Pojazd stojący w strefie płatnego parkowania, nieposiadający ważnego biletu parkingowego powyżej 5 minut - 500$

jak sam widzisz musisz mieć bilet aby mieć te 5 min na opłacenie pojazdu a twój pojazd go nie posiadał co udowodniłem ss u góry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.