Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Richu.

KubusMRR

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KubusMRR
Nick oskarżonego: Richu.
Powód skargi: Gracz po tym jak mnie ztaranował odmawia wypłaty odszkodowania za naprawe pojazdu.
Data zdarzenia: 03.01.2021
Dowody: 

Opis sytuacji: Stałem sobie na drodze na swiatłach ostrzegawczych gdy nagle od przodu gracz we mnie uderzyl . 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
>> [83] Richu.: informuje o skardze na forum bo tamto mi ucieklo

Po 1 nie odmawia bo nie raz do Ciebie pisałem że jak zobaczę że ciebie staranowałem to Ci zapłacę ale ty pisałeś do mnie że nie masz zamiaru się kłócić

Po 2 Jak Cię miałem ominąć? Ten ziomek wyskoczył na środek drogi, jakbym w niego walnął to zapewne bym wleciał do wody

Po 3 Z tego co widać zniszczyłem ci tylko drzwi więc nie wiem po co ta awantura jak one kosztują z max 40pln

Chcesz to wejdę na serwer i Ci zapłacę za te drzwi

Witam.

Skargę odrzucam z uwagi na:

a) Nieprawdziwy powód skargi, który działa na niekorzyść oskarżonego gracza.

Spoiler
Dnia 3.01.2021 o 17:56, KubusMRR napisał:

odmawia wypłaty odszkodowania za naprawe pojazdu.

Dnia 3.01.2021 o 18:13, Richu. napisał:

>> [278] KubusMRR: daj film

>> [278] KubusMRR: to ci zaplace jak zobacze ze to ja

<< [278] KubusMRR: nie bede sie klucil pisze skarge i tam zobaczysz

>> [278] KubusMRR: ile ci mam zaplacic

b) Naruszenie paragrafu 2 regulaminu działu. To, że nałożysz cenzurę na wulgarne słowo, to nie znaczy, że przestaje nim być.

Spoiler
Dnia 3.01.2021 o 18:17, KubusMRR napisał:

napisalem ci ku#wa ile na samym poczatku

c) Oszustwo w próbie wyłudzenia większego odszkodowania. Gracz uszkodził Ci tylko drzwi, których naprawa na 100% nie kosztowała 200$, nawet połowy tej ceny zwłaszcza, że posiadasz konto premium. Gracz uszkodził Ci pojazd i za to zapłacił.

Spoiler
Dnia 3.01.2021 o 18:06, Richu. napisał:

✔ Pomyślnie wysłano 50.00$ do gracza KubusMRR!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.