Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na SirKapi

bartoszek.cj.6

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27812
Login: bartoszek.cj.6
Nick oskarżonego: @SirKapi
Powód skargi: Sprzedaz po zawyzonej cenie na gieldzie. (fortuna)
Data zdarzenia: 13.43 06.08.2023
Dowody: image.thumb.png.5a046fe35d1f13d9d1f1beba479bb7e0.pngimage.thumb.png.a7c768de3666ed506b6d118b9058fe73.png
Opis sytuacji: No więc tak, na serwerze zacząłem grać od tygodnia i za bardzo nie znam sie na cenach giełdowych, skusiłem się na fortune 2.1 Diesel, która to kosztowała 65k... Wynegcjowałem ją za 60k a właściciel z ''uśmiechem'' mi napisałł że ma dobry dzień i mi obnizy...  Nie znam się zbytnio na cenach więc wezwałem chwilę później moderatora, który przyznał że cena jest dosyć dziwna. Piszę tą skargę dlatego iż nie wiem czy to normalna cena. . Straciłem przez to +/- 40k dlatego prosze o powazne rozpatrzenie. (wszystko jest w logach)image.thumb.png.a7667bfc1b475e7abcfef95ff894ef9f.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.7680f629c6139dc6ada53644a47b1317.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.