Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

LOCK

matty.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 46076
Login: zlomek.pdw
Nick oskarżonego: Gash
Powód skargi: Zawyżanie ceny pojazdu, zbyt duży zarobek na pojeździe.
Data zdarzenia: 01.08.2023 około 15:00
Dowody: 11 lipca poprzedni właściciel przede mną wystawił buffalo 1143ID, gdzie oferty za niego były takie. 

Spoiler

image.png

Oferty są realne, pokaże za ile poszedł buffek pół roku temu, cytując z forum "chociażby porównując ją do Buffalo (vuid:1143) 7 na serwerze 
które dnia 2023-03-14 zostało sprzedane za kwotę 4,725,000$.".  
Opis sytuacji: Wymieniłem się z graczem Gash dnia 01.08.2023 dałem za schaftera 3ns, buffalo 7ns. Na ten moment gdy włożyłem FT uważam, że jestem stratny na kwotę ~3kk. Gracz zarobił na czysto 3kk-4kk i sądzę, że jest to niezgodne z regulaminem serwera. Gracz dał 4kk za schaftera gdzie moje buffalo jest warte na ten moment 8kk i wnoszę o odmianę w tej sprawie z dopłatą za tune który wsadziłem do pojazdu. (Jedyne co miał schafter to: poszki 1,2 gz, lampe czekolade, szybe 100%). 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.90b35ce67b8b768c4f88940d17b5bdd3.png

Jako iż jestem oskarżony to się wypowiem. Gracz @lodzkieghetto zaproponował mi wymianę za wtedy mojego schaftera 773 ID za buffalo 1143 ID. Pojechaliśmy do urzędu i sam się zastanawiałem czy to brać, końcowo zgodziłem się na wymianę. Po wymianie gracz @nestixx śmiał się ze mnie, że lodzkieghetto łatwo zarobił oto dowód:

Spoiler

image.png.2267a605915ae312a9ebcf80a8d6de8d.png

Dodatkowo lodzkieghetto buffalo wyszło +- 4kk a te twoje oferty po 8kk są nie możliwe, ponieważ buffalo 1530id ma najlepszą ofertę 4.7kk. A za schaftera nie dałem 4kk tylko więcej 😄. I na koniec dodam, że lodzkieghetto napisał skargę dlatego, że się na mnie zdenerwował i chce ode mnie pieniądze. Pozdro.

Zobaczyłem, że masz schaftera xxx ID o którym można powiedzieć marzyłem, uważałem, że oferty za tego schaftera są śmieszne lecz się jednak sporo myliłem. Zdawałem sobie sprawe, że mogę przeplacić ale nie aż tyle. Mówisz, że oferty za buffalo nie mogą sięgać 8kk, 11 lipca właściciel przede mną wystawił buffalo i tam były oferty, które załączyłem w dowodach oraz sięgały do 8kk. Oferty aktualnie za buffalo 1530ID 9ns są zabawne. Spójrz za ile zostało sprzedane pół roku "chociażby porównując ją do Buffalo (vuid:1143) 7 na serwerze które dnia 2023-03-14 zostało sprzedane za kwotę 4,725,000$.". 

Dobrze wiesz, że teraz, aby kupić auto na id musisz przepłacić. Lecz ty wcale nie przepłaciłeś, gdyż oferty za schaftera 3k id sięgały 3kk, dodatkowo to jest 3ns i 2ns dostępny. I nie wciskaj kitu, że to buffalo jest warte 8kk bo to jest nie możliwe. Sam ogłaszałem buffalo na chacie ogłoszeń i jedyną ofertę jaką dostałem to 4.7kk w wymianie. A gdy byliśmy tyle w urzędzie miałeś dużo czasu na przemyślenie, dodatkowo twój kolega @nestixx namawiał mnie, żebym to brał. Sam chciałem trochę poczekać i poogłaszać schaftera przed wymianą, ale końcowo się już zgodziłem. I przez kilka dni jak z tobą rozmawiałem byłeś wielce zadowolony z tej wymiany i wszystko ci pasowało, nagle teraz chcesz odmiany? Trochę dziwne. 

Racja trzeba zapłacić za auto na ID lecz nie jego prawie 50% wartości, co? Nie widzisz tego, że od momentu kiedy się wymieniliśmy za buffalo już masz śmieszne ale jakieś oferty a ja totalne 0? O jakim kicie mówisz, buffalo które dostałeś ode mnie poszło w lutym za 4.75kk wyślę jeszcze raz loga bo chyba nie zauważyłeś.

Spoiler

"chociażby porównując ją do Buffalo (vuid:1143) 7 na serwerze które dnia 2023-03-14 zostało sprzedane za kwotę 4,725,000$.". 

. Czyli co buffalo przez te pół roku nic nie wzrosło na wartości, co nie? Nie możemy się odmienić? Próbowałem z tobą negocjacji nawet, aby się wymienić 1:1 + zrobiłem go FT, a ty nic jak ściana. Chyba ktoś tu zarobił gruby papier i chce sie wybielić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.