Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Temat wątku: Skarga na VoTer. - oskarżony przez NoRbi880

NoRbi880

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Witam, Adept VoTeR. z SA Road Assistance! 

Twój pojazd został zabrany na pp jako porzucony i z tego co się dowiedziałem jak jeden adept pytał się na Discord. Czy pojazdy pod dm są jako porzucone i Lider Frakcji Krychu odpisał że tak. Przed zabraniem pojazdów pod dm spytałem się jeszcze pracownika pełnoprawnego z rangą Specjalista co widać na dowodzie który dam poniżej i widać że potwierdza to co napisałem przed chwilą. Myślę że odholowałem pojazd twój dobrze, to wszystko z mojej strony czekamy na decyzje zarządu. Pozdrawiam Adept VoTeR.

Spoiler

mta-screen_2021-01-03_15-50-25.thumb.png.faa77ec09aa3a7271270f6000e36d758.png

Byłem przed chwilą w tym miejscu i tam gdzie zakładałem blokadę nie było strefy dm czyli twój pojazd stał w połowie na dm. ( Za krzakiem zaczyna się dm a box stoi na środku krzaka czyli połowa boxa jest w strefie dm a połowa za dm).

3 godziny temu, NoRbi880 napisał:

Specjalnie tego boxa ustawilem jeszcze bliżej drogi i płotu niż tamten był  i nadal jest w strefie.

Pojazdem inaczej widać strefę dm postacią jak chodzisz też inaczej pokazuje się strefa dm. 

Widać to na filmie jak podeszłem do połowy pojazdu to pisało że wkroczyłem na dm. A jak odeszlem od pojazdu to pisało że opuściłem dm.

13 minut temu, VoTeR. napisał:

Jak ci tak się śpieszy na wynik skargi to już dam ci 500$ za wykup pojazdu i skargą zamknięta. Jedynie mogę jeszcze przeprosić za to. Zgadzasz się?

No i załatwione, nie spieszyło mi się ale widziałem że inne skargi zostały zamknięte ze względu braku zainteresowania to tylko chciałem uaktywnić.

Oskarżony wypłacił gotówkę wiec Temat Do Zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.