Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leszek*nt

Dzak0b

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JacoppPL
Nick oskarżonego: @Leszek*nt
Powód skargi: Bezpodstawne danie mute na vc na okres 60 dni.
Data zdarzenia: 30 lipca na gali blood fight
Dowody: Moja apelacja na forum i logi podczas blood fight ,które pisałem do Leszek*nt po daniu mute czyli po 18:11
Opis sytuacji: No ogólnie na blood fight dostałem mute na vc z niby puszczani muzyki.Oczywiście tego nie robiłem tylko gadałem na vc.Kiedy dostałem mute na vc aż na 60 dni napisałem do Leszka*nt o co chodzi i za co kara,a oskarżony napisał że widział ja puszczałem muzykę.Tylko w tym problem że jak oskarżony mógł widzieć że puszczałem muzykę z tego iż powodu że na tej gali był młyn ludzie się wyzywali na vc i też puszczali bindy i akurat ja dostałem kare w tym samym dniu co dostałem o chyba 1 w nocy un mute.I to nie jest wytłumaczenie że "Widziałem jak puszczałeś" proszę o konkretny dowód na to że iż zrobiłem bo nawet w apelacji oskarżony twierdzi że "widział" to jak puszczałem i to nie jest wytłumaczenie takie bajki to dzieciom opowiadać można .Ja rozumiem że najłatwiej kogoś ukarać kto dostał kilka mutów za ten sam czyn,ale żeby innych nie karać,którzy puszczali na tej gali bindy podkreślając ten harmider,który tam panował. Prosił bym o ukaranie moderatora i zdjęcie mi mute na vc.

Pozdrawiam

Witam!
Oczywiście zgadzam się z Tobą, że na gali było bardzo dużo osób. Gracze puszczali tam również muzykę na czacie głosowym, sam dałem kilka kar z tego powodu. 15 lipca otrzymałeś ode mnie karę na 21 dni, kara była zeskalowana do poprzednich kar. Apelacje po dziesięciu dniach rozpatrzyłem pozytywnie z myślą, że poprawisz swoje zachowanie i nie będziesz puszczał muzyki. Niestety zachowania nie poprawiłeś i dlatego otrzymałeś dużo dłuższą karę. Dowodu w postaci nagrania nie posiadam, ponieważ administracja nie musi takowych mieć. Nie zasłaniaj się graczami, którzy byli na gali, ponieważ dobrze widziałem, że to byłeś Ty, nawet nikt w tamtej chwili nie puszczał muzyki. Tyle ode mnie.

W dniu 3.08.2023 o 03:16, Leszek*nt napisał:

Witam!
Oczywiście zgadzam się z Tobą, że na gali było bardzo dużo osób. Gracze puszczali tam również muzykę na czacie głosowym, sam dałem kilka kar z tego powodu. 15 lipca otrzymałeś ode mnie karę na 21 dni, kara była zeskalowana do poprzednich kar. Apelacje po dziesięciu dniach rozpatrzyłem pozytywnie z myślą, że poprawisz swoje zachowanie i nie będziesz puszczał muzyki. Niestety zachowania nie poprawiłeś i dlatego otrzymałeś dużo dłuższą karę. Dowodu w postaci nagrania nie posiadam, ponieważ administracja nie musi takowych mieć. Nie zasłaniaj się graczami, którzy byli na gali, ponieważ dobrze widziałem, że to byłeś Ty, nawet nikt w tamtej chwili nie puszczał muzyki. Tyle ode mnie.

Też mogę powiedzieć że widziałem jak łamiesz regulamin bez dowodów i zasłonisz się tym że nimom dowów. Moim zdaniem nie tej osobie co powinieneś dać karę dałeś,czyli mnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.