Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na iklasek

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: Iklasek
Powód skargi: Prowokowanie Mównienie ze mam mólti konta  i ze z konta do konta daje pojazdy
Data zdarzenia: 01.08.2023
Dowody: logi
Opis sytuacji: A więc przyczepił się domnie Iklasek  ze  brudny silnik itp nic nie  się nie działo dopóki zaczął mówić ze  mają mi nie sprzedawać aut  byłem zły bo nie wiedziałem dlaczego to robi ,,nie było to pierszy raz,, wyzwałem go i nagle zaczoł mówic ze niby ja mam mólti konta i ze przemycam sobie z 1 konta auto do 2 glównego niby ja nie mam mólti kont nigdy tak nie robiłem mam 1 główne konto bardzo sie zdenerwowałem i go bardzo wyzwalem i dostalem muta na vc na 14 dni piszę tą skarge zeby dostał nauczke i zeby tak nie robił i utrudniał rozgrywki graczą pozdrawiam.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [65] Iklasek: Informuje o Skardze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.