Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na GluzzeR

Kosiara17cm

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  KvBvS
Nick oskarżonego: @GluzzeR
Powód skargi: Niesłuszne nadanie kary wyciszenia bez żadnego ostrzeżenia.
Data zdarzenia: 24/07/2023
Dowody: 

OperatorKosiarki
Od: 24 Lipca 2023, 12:50
Do: 31 Lipca 2023, 12:50
Prowokacje na /g (Kara skalowana)  GluzzeR
Aktywna

Opis sytuacji: A więc tak powód skargi jest prosty, supporter GluzzeR podszedł do sytuacji za bardzo surowo bynajmniej takie ja mam odczucie, na serwerze jest dużo graczy którzy posiadają więcej kar niż ja, nawet tacy którzy w ciągu tygodnia otrzymują ich kilkanaście. Fakt ja może nie jestem lepszy bo w przeciągu poprzedniego tygodnia trochę ich otrzymałem, ale wydaję mi się że to nie powinno mieć żadnego wpływu na długość tej kary. Zrozumiałbym gdybym otrzymał ją na 3-4d ale aż 7D to trochę przesada. I z tego co wiem gracz który pisał na mnie reporta też święty nie był bo to on zaczął mnie prowokować a jestem pewny ze report został napisany przez gracza Foczek lub Edvardo, a to głównie oni starają się mnie prowokować już od dłuższego czasu, rzucając zaczepki typu "Kapuś / No ta lepiej siedzieć i pisać reporty w pixelach / 60" dużo można byłoby wymieniać.

Mimo tego że chciałem się odegrać i napisałem na tych dwóch graczy reporty to i tak nie przyniosło to żadnego rezultatu, ponieważ otrzymali oni tylko ostrzeżenia. 

Tutaj jeszcze załącznik do apelacji która również została odrzucona, tam też w wyjaśnieniach trochę logów wkleiłem.

Zostałeś ukarany za prowokacyjne wiadomości na /g. Nie licz na to, że gdy ledwo co zejdzie ci jedna kara wyciszenia za prowokowanie graczy, to będziesz karany bez przerwy "łagodnie". Skoro twierdzisz, że jesteś prowokowany przez innych graczy to nie ulegaj tym prowokacjom, lecz zgłaszaj ten fakt poprzez odpowiednie dla danego czynu drogi komunikacji z administracją serwera. Co więcej, nie zamieściłeś wszystkich "prowokacyjnych" logów napisanych przez Twoją osobę. Miłego dzionka 🙂

47 minut temu, GluzzeR napisał:

Zostałeś ukarany za prowokacyjne wiadomości na /g. Nie licz na to, że gdy ledwo co zejdzie ci jedna kara wyciszenia za prowokowanie graczy, to będziesz karany bez przerwy "łagodnie". Skoro twierdzisz, że jesteś prowokowany przez innych graczy to nie ulegaj tym prowokacjom, lecz zgłaszaj ten fakt poprzez odpowiednie dla danego czynu drogi komunikacji z administracją serwera. Co więcej, nie zamieściłeś wszystkich "prowokacyjnych" logów napisanych przez Twoją osobę. Miłego dzionka 🙂

Jakich logow przyjacielu xD. To ze napisalem do gracza z ktorym sie dobrze trzymam w zartach "tego to mozna nazwac patyczak" bo nie wydaje mi sie zebym w tym dniu cos jeszcze prowokacyjnego pisal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.