Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na AmzeK

Marszal_DZIADUUU

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Marszal
Nick oskarżonego: <AmzeK
Powód skargi: < danie muta 10h za napisanie flecie
Data zdarzenia: <przed chwilą
Dowody: <Gracz Marszal_DZIADUUU został wyciszony na 10 godzin przez AmzeK, powód: BK
Opis sytuacji: było tak dał mi warna zeby wyjechac z taxi to wyjechałem tp do mnie i cos mi tam pisze do ja do niego ze flet mi nic nie może zrobic i dał mi muta moim zdaniem nie powinno byc tak ze chłop mi daje muta za napisanie flet XDDDDDDDDD

Uszanowanko, wpłynął na ciebie raport, że stoisz na taxi zone swoim sandkingiem, po rozpoczęciu obserwacji ciebie wszelkie oskarżenia się spełniły. Otrzymałeś ostrzeżenie, po którym nadal postanowiłeś dyskutować z taksówkarzem stojącym na swoim miejscu. Dopiero gdy przeteleportowałem się do ciebie postanowiłeś odjechać, następnie napisałeś do mnie słowa, które widnieją w logach do podglądu dla administratora rozpatrującego skargę. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

8 godzin temu, AmzeK napisał:

Uszanowanko, wpłynął na ciebie raport, że stoisz na taxi zone swoim sandkingiem, po rozpoczęciu obserwacji ciebie wszelkie oskarżenia się spełniły. Otrzymałeś ostrzeżenie, po którym nadal postanowiłeś dyskutować z taksówkarzem stojącym na swoim miejscu. Dopiero gdy przeteleportowałem się do ciebie postanowiłeś odjechać, następnie napisałeś do mnie słowa, które widnieją w logach do podglądu dla administratora rozpatrującego skargę. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

XDDDDD narpiew przemyśl co piszesz bo nawet w logach będzie ze nie pisałem z taxi i odjechałem odrazu

Uważam, że pisząc skargę w tym dziale powinieneś zachować pełną klasę oraz profesjonalizm w wypowiedziach. Z mojej kilku miesięcznej obserwacji każdy gracz gdy dostanie ostrzeżenie stosuje się natychmiastowo do treści i przykładowo odjeżdża z taxi zone'a, natomiast w twoim przypadku wyglądało to tak, że po otrzymaniu ostrzeżenie postanowiłeś prawdopodobnie coś pisać do taksówkarza. Wywnioskowałem to po tym, że nad twoim nickiem pojawiły się "kropeczki" sugerujące, że coś piszesz i działo się to tuż po ostrzeżeniu. Dopiero po teleportacji, gdy pojawiłem się w twoim pojeździe w tym samym momencie odjechałeś na parking w pobliżu. Dalsza sytuacja jest opisana wyżej, tym samym tą wypowiedzią kończę dyskusję i czekam na werdykt adminstracji RCON. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.