Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zhar*

arek.talerzyk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 64470
Login: olejd
Nick oskarżonego: zhar*
Powód skargi: brak spłaty raty za pojazd 
Data zdarzenia: 22.07.2023
Dowody: 

IMG_20230722_002534.png

Opis sytuacji: krótka piłka gracz miał 2tyg na oddanie kaski i jej nie oddal oraz nie ma z nim kontaktu
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

1981911291_Zrzutekranu(859).thumb.png.87d7b848e1e2921b42ba1653b7b22753.png

Hej, aktualnie trochę mniej grałem, myslalem ze uda mi sie wyrobic aczkolwiek wypadło mi kilka waznych spraw, proponuje przedłuzenie terminu. Sorki za to czekanie i zamieszanie, ale niestety nie udało mi się znaleźć wystarczająco czasu zeby to ogarnąć.

W dniu 23.07.2023 o 16:03, teez. napisał:

Okej, w takim razie masz czas do 03.08.2023, aby spłacić ratę za pojazd graczowi @speed. Jeżeli spłaciłbyś wcześniej lub miałbyś jakieś problemy poinformuj mnie tutaj w skardze.

Raczej nie dam rady spłacić tej kwoty w wyznaczonym terminie, nie mam chęci do gry + czasu, ponieważ spędzam czas poza domem w wakacje, nie będę kłamał, aktualnie może być ciężko ze spłatą

Za sprzedawanie konta jest instant ban, po pierwsze mam mniejszy majątek niż 7kk, po drugie nie mam tysiąca godzin, po trzecie wiesz ze kazdy moze wystawic takie ogloszenie z fake konta? xD
Szkoda, ze ziomek nie podal mojego nicku w ogloszeniu, przeciez to 100% musialbym być ja!

3 godziny temu, zhar* napisał:

Raczej nie dam rady spłacić tej kwoty w wyznaczonym terminie, nie mam chęci do gry + czasu, ponieważ spędzam czas poza domem w wakacje, nie będę kłamał, aktualnie może być ciężko ze spłatą

W takim razie, jeżeli nie dasz rady spłacić kwoty zostaniesz zbanowany, a warunkiem apelacji będzie spłata raty za pojazd. Dalej masz czas na spłatę, więc jest to teraz Twoja decyzja.

Jeżeli chodzi o to co wysłał @speed nie mam wystarczających dowodów na to, aby stwierdzić że jest że jest to ten gracz.

Jednak dało radę niesamowite.

16 godzin temu, zhar* napisał:

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.