Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy blsn

blsn

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  blsn
Nick:  blsn
Stopień podczas wpisania na czarną listę: adept
Data wpisania na czarną listę: 31.07.2022
Powód wpisania na czarną listę: odwalanie na służbie 
Opis sytuacji: załadowałem lawetę na lawetę 
Stopień Czarnej Listy:  czarna lista I stopnia
Coś od siebie: minęło bardzo dużo czasu od momentu, gdy mnie wydalono z frakcji i nadal żałuje tego co zrobiłem, pracowanie dla frakcji dodało mi dużo fajnych doświadczeń i wiele frajdy podczas spędzania czasu na serwerze, gdybym wybrał rozsądne myślenie i liczyłbym się z konsekwencjami, to prawdopodobnie nadal służyłbym dla tej frakcji, pozostaje mi przeprosić cały zarząd za swoje nieodpowiedzialne zachowanie. Mam nadzieję, że mój wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie dla mojej osoby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.