Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zwinny./AmzeK

NOOD

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BeNiUUU
Nick oskarżonego: @zwinny.@AmzeK
Powód skargi: Dyskryminacja w karach.
Data zdarzenia: 19.07.2023
Dowody:Gracz RudyCukrzykMuwi został wyciszony na 2 dni przez AmzeK (web), powód: Brak kultury.  / Gracz szczurek_18.at otrzymał ostrzeżenie od zwinny., powód: Kultury
Opis sytuacji: No hej, w dniu dzisiejszym dostałem karę wyciszenia za dokładnie takie słowa - "(181) RudyCukrzykMuwi: rozjebany jestes (181) RudyCukrzykMuwi: tym szczurkiem" Na okres dwóch dni, lecz gracz z frakcji sara który aktualnie przebywał na służbie, w dodatku pierwszy sprowokował otrzymał tylko i wyłącznie ostrzeżenie, a jego słowa wyglądały następująco - "(141) szczurek_18.at: rozjebany jakis jestes tym dodo", ja za swoje słowa dostałem karę wyciszenia a gracz z sara na służbie ostrzeżenie? W jaki sposób traktujecie czynnych graczy swojego serwera, bo napewno nie sprawiedliwie... Ode mnie to wszystko liczę na sprawiedliwość od strony RCON, i że gracz zwinny, AmzeK oraz szczurek_18.at zostaną słusznie ukarani, i w końcu zaznam sprawiedliwości. P ozdrawiam

Uszanowanie, był report na ciebie, że lądujesz poza lotniskiem DODO i zastawiasz drogę Saryjczykowi, wszelkie zarzuty się spełniły po obserwacji ciebię robiłeś to wraz z twoim kompanem. Otrzymałeś karę zabrania licencji lotniczej, następnie po nadanej karze postanowiłeś obrazić gracza szczurek, o którym wspomniałeś za co otrzymałeś karę wyciszenia. Nie rozumiem dlaczego skarga jest na mnie, ja wykonałem tylko i wyłącznie swoje obowiązki, a graczem szczurek zajmował się inny supporter, nie ja. Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.

Witam, każdy jest oceniany i karany indywidualnie, nie ma co się porównywać do kogoś, tak samo każdy Administrator odpowiada sam za siebie. Uznałem więc, że pracownik SARY, za jedno przekleństwo, nie powinien otrzymać mute, lecz ostrzeżenie, ponieważ nie miał w ostatnim czasie kar za brak kultury. Myślę, że wykonałem wszystko tak jak należy.

Godzinę temu, zwinny. napisał:

Witam, każdy jest oceniany i karany indywidualnie, nie ma co się porównywać do kogoś, tak samo każdy Administrator odpowiada sam za siebie. Uznałem więc, że pracownik SARY, za jedno przekleństwo, nie powinien otrzymać mute, lecz ostrzeżenie, ponieważ nie miał w ostatnim czasie kar za brak kultury. Myślę, że wykonałem wszystko tak jak należy.

A ja za jedno przekleństwo zostałem ukarany, ostatnią karę miałem w maju to gdzie tu sprawiedliwość?

48 minut temu, RudyCukrzykMuwi napisał:

A ja za jedno przekleństwo zostałem ukarany, ostatnią karę miałem w maju to gdzie tu sprawiedliwość?

Jest coś takiego jak dział apelacji, więc w pierwszej kolejności, powinieneś tam się udać, nie wypytuj mnie o swoją karę, ponieważ, nie ja ją nadawałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.