Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

lock

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zacznę od tego  że razem wspólnie liczyliśmy to na discordzie , jak policzyłem GZ 17.5k poprawiłeś mnie i mówiłeś ze 32k z hakiem i policzyliśmy 16k ją więc. Razem wyszło na okolice 690k.

Mówiłem również tobie że dostaje ofert w przedziale cenowym od 590k do 630k , również informowałem Cię że nie pali mi się że sprzedażą tego auta i że za mniej niż 650k go nie oddam.

Doszliśmy do porozumienia że zapłacisz mi 640k.

Wypisywałeś do mnie dziś z pretensjami na discordzie że ludzie Ci go wyliczyli na 620k. Być może się nie znają na cenach bądź chcą zarobić na samochodzie który próbujesz sprzedać.

Również był z tobą na discordzie twój kolega, o którym miałeś wspomnieć i słyszał całą rozmowę , pisałeś również przed sekundką że ma on nagranie całej rozmowy.

Więc bardzo o wstawienie jej tutaj , gdyż informowałem Cię że sprzedając ten pojazd możesz stracić na tym 10-20k , bo offke miałem maksymalną 630k ( ty dałeś 640).

A dlaczego dałeś 640 pisałeś na pm że jesteś napalony na ten samochód i miałeś klapki na oczach ,to już nie mój problem że płaciłeś około 10-20k na samochodzie który chciałeś , a ja nie chciałem go sprzedawać.

W tej wymianie nie mam nic sobie do zarzucenia , informowałem Cię o ofertach rzędu 590-630 i o możliwej stracie gdyż jest to combi i nie każdemu on się podoba.

Mówiłem Ci również że możliwe że nic nie stracisz jak trafi się osoba taka jak ty , której podoba się combi i odkupi go za taka kwote.

Skoro ludzie Ci wyliczyli że jest 620k a dałeś mi 640 i ja poinformowałem Ciebie że możesz stracić od 10 do 20k. Ale ty mówiłeś że nie ważne bo i tak zaraz wleci torowy i kończysz to FT.

Gdzie niespełna godzinę później ogłaszałeś auto że je sprzedaż z myślą że zarobisz , bo podliczyliśmy go wspólnie na 690k, ale to tak nie działa i o tym również Cię poinformowałem.

Całą tę sytuacje wydaje mi się że wyjaśniłem. Resztę zostawiam w rękach administracji i odpowiadam już tylko i wyłącznie administratorowi , który będzie skargę rozpatrywał.

Od siebie dodam że odmiana w grę nie wchodzi, ponieważ pieniądze poszły w serwer, mianowicie zakupiłem motocykl, ponton oraz boxa i spłaciłem pożyczkę u kolegi , to tyle z mojej pozdrawiam.

21 minut temu, czerwonynaj! napisał:

Ja wyliczylem to na 630k więc  nie wiem dlaczego piszesz ,, wspólnie ,, jezeli ja go wycenilem na 630k a nie  690k a pisales ze dostales oferte 700k wienc nie widze nic innego zeby zrobic odmiane i był spokój . pozdrawiam.

Tak , jakoś sobie tego nie przypominam żebym Ci napisał że otrzymałem oferte 700k , podeślij loga , screena cokolwiek , a nie tylko płaczesz. Bo nic takiego nie miało miejsca i kłamiesz po prostu.

Gdzie jest logika i sens w tym , że pisałbym do Ciebie że mam oferty po 700k a sprzedawał Ci auto za 640 xD ?

Skoro wyliczyłeś sam na 630k a zapłaciłeś 640? to gdzie ja Cię oszukałem bo nie wiem ziomek, odkleiło Ci się troszkę tam pod tą 15 letnia główką XD

Weź mordo do ręki słownik , bo aż w oczy szczypie jak się czyta to co piszesz  'wienc' XD

Więcej się już nie wypowiadam , nie chce mi się na Ciebie tracić czasu, i czekam na odzew administracji. Również czekam na dowody , bo twierdziłeś że masz nagranie , to je tutaj wstaw będę bardzo zadowolony bo wyjdą na jaw twoje oszczerstwa. I dodaj loga z konsoli w którym Ci rzekomo napisałem że mam offy na 700k na sultana , po czym sprzedaje ci za 640 xD

20 minut temu, 50cent napisał:

Jak ten sultan wart 700-750, nie wszedzie licza po 50% zwlaszcza jak jest auto na ktore jest popyt. Ach ten andi // bez pkt pls

No ja policzyłem cenę salonową i 60k silnik i all co miał -50% wartości , więc oferta jak najbardziej uczciwa . , a ten mi odpisał że on liczy 80k silnik jest to w logach ( a dziś na discordzie liczy silnik jako 20k xD, tragedia) , więc nie wiem o co typowi biega. Kupił auto w normalnej cenie.

A że ma oferty śmieszne , to już nie moja wina taki rynek :), i wiadomo że każdy kto chce kupić to jak najtaniej , a jak sprzedaje to za jak najwięcej.

Ale nigdzie tutaj chłopa nie oszukałem , mówiłem całą prawdę , jakie oferty ile jest warty itd.

Napalony dzieciaczek chciał autko , mówiłem że offy są między 590-630k i ze możliwe jest że straci od 10 do 20k na sprzedaży.

Ten po kupnie ledwo godzina i ogłaszał auto  i myślał że zarobi 60k na aucie wartym jak dla mnie max 650k xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.