Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na RS6

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: RS6
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu
Data zdarzenia: 17.07.2023
Dowody:dc
Opis sytuacji:Gadalismy sobie na dc i powiedziałem ze chciałbym kupic sandkinga od RS6 sprawdzałem na forum co miał no i posciadal lampe hydraulike ecu 4  malą felge lpg klucz i MZN wienc zaproponowałem 350k no i się zgodził gdy przyszedl  na gielde zebysmy dobili targu no to zawolała mnie mama i musiałem pujsc zw lecz gdy chcialem sie przejechac byl przeciwny bo powiedzial ze ma to co mial wienc  kupilem go pacze i nie ma mzn  powiedziałęm mu żebym zrobilł odmiane lecz był on bardzo przeciwny  wienc powiedziałem ze lecisz na forum  to on  oddał pierw 20k i powiedział ze mam nie płakac i puzniej 15 lecz zamontowanie MZN kosztuje 75k

więc żądam oddanie 40k zebym mógł załozyc MZN pozdrawiam.

Na podstawie informacji otrzymanych od RCON, w pojeździe kilka minut przed dokonaniem transakcji zostało zdemontowane MZN. Wiadomości prywatne oskarżonego również potwierdzają celowość tego procederu. Oskarżony zobowiązany jest do zwrócenia kosztów montażu brakującej części, tym samym winny jest jeszcze 40.000$. @kruwka128 Ile potrzebujesz czasu na zarobienie w.w kwoty?

W dniu 10.08.2023 o 17:10, kruwka128 napisał:

ja moge adm oddać a nie jemu 

Niestety nie masz wyboru.

7 godzin temu, kruwka128 napisał:

Odnośnie do tego to chce dowody zobaczyć

Nie ma takiej możliwości, administracja RCON nie wymyśla sobie takich spraw, musisz niestety uwierzyć na słowo.

Wyznaczam termin spłaty 40.000$ dla gracza @EcpuPolska do 26.08.2023 do godziny 23:59. Przelew należy zrealizować bezpośrednio do gracza, lub poprzez bank w Los Santos na uid 63564. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.