Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza arwi74

Bvshuuu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 17386
Login: tytuert
Nick oskarżonego: arwi74
Powód skargi: Taran na służbie SAMD oraz brak zapłaty za szkodę.
Data zdarzenia: 2023.07.17 godz. 12:59
Dowody:(w linku)https://imgur.com/dviIztS
Opis sytuacji: Jadę po mojego przyjaciela jego banshee viper GTS a zdarzyło się tak, że silnik był krytycznie uszkodzony, co wiązało się z tym, że pojazd musiałem pchać do Fort Carson.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: (w załączniku)

image.png

Witam szanowną administrację, graczy oraz osobę oskarżającą.

Wytłumaczę temat z mojej perspektywy.

Jak osoba oskarżająca doskonale wie o widocznym na załączonym dowodzie zajściu nie miałem pojęcia.

W logach doskonale widać jak prosiłem o wytłumaczenie co się stało abym zapłacił co nie jest dla mnie żadnym problemem. Prosiłem o ewentualny dowód bo po prostu tego zdarzenia nie widziałem mogło to być spowodowane albo pingiem albo tym, że zapatrzyłem się na drugi monitor gdzie przeważnie albo mam dc na którym regularnie odpowiadam albo nawet film z youtube czy innych serwisów streamingowych. Oczywiście i ping i moje zapatrzenie to tylko i wyłącznie mój błąd do którego się przyznaje jeden bardziej zależny ode mnie drugi mniej nie mniej jednak sprawcą zdarzenia jestem ja do czego oficjalnie się przyznaję.

Gdyby owy gracz dostarczył mi jakiś dowód co się stało nie miałbym żadnego problemu aby pokryć koszty naprawy i dodatkowo czasu straconego przez gracza. 

Dodatkowo to już informacja do osoby oskarżającej proszę następnym razem wyraźnie napisać że cię staranowałem. Niestety nie mam w tym momencie dostępu do moich logów natomiast gdzieś z tyłu głowy mam zwrot na zasadzie "Czy ty jesteś głupi?" lub "Udajesz?" w odpowiedzi na moją prośbę o napisanie po prostu co się stało.

Oczywiście koszty naprawy oraz stracony czas przez gracza pokryje po screenie z naprawy aby koszta nie były zawyżone ani zaniżone. 

Z poważaniem,

arwi74

Dodam jeszcze tylko małą adnotację, że w sumie to gracz włączał się do ruchu ja jadąc ambulansem z włączonymi sygnałami świetlnymi, dźwiękowymi oraz mijania byłem dodatkowo pojazdem uprzywilejowanym "dobrze widocznym i słyszanym z daleka" gracz mimo to wymusił pierwszeństwo zajmując lewy pas przeznaczony do wyprzedzania i szybszego poruszania się. 

Moje pytania brzmią: 

Dlaczego mimo dobrej widoczności i sygnałów dźwiękowych gracz wymusił pierwszeństwo?

Dlaczego gracz miał postój w niedozwolonym miejscu?

Mimo tego i tak jestem w stanie ponieść koszty naprawy gracza ponieważ nie przywiązuję takiej wagi do majątku. 

Natomiast proszę szanownego administratora o wzięcie pod uwagę tych okoliczności przy rozpatrywaniu skargi :)

Z tego co widzę na nagraniu, był po prostu błąd desynchronizacji. Oskarżony u siebie nikogo nie staranował, co można wywnioskować na nagraniu, ponieważ nie stracił nawet prędkości. Następnym razem radzę nie jechać środkiem drogi mając uszkodzony silnik. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.