Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ponczek00

monar.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15131
Login: DuszeeK
Nick oskarżonego: Ponczek00
Powód skargi: Brak dokładnego poinformowania o uszkodzeniu samochodu przed sprzedażą 
Data zdarzenia: 16.07.2023, około 1 w nocy
Dowody: image.thumb.png.bcdfbdbfd24ea7b69665b3d01a67f88e.png
Opis sytuacji: Gość chciał na szybko sprzedać manane, więc skorzystałem z okazji i kupiłem. Przed kupnem napisał, że manana jest troszkę uszkodzona to myślałem, że chodzi o karoserie i silnik. Jednak okazało się, iż są przebite dwie tylnie opony sportowe. Po kupnie zapytałem się, gdzie stoi manana. Napisał, że nie wie gdzie ona stoi, a specjalnie została zaparkowana przed wulkanizacja.image.png.32cb6a40ffa2bebb806a83dfa7bba429.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.b43d39fbce88e9f8394c3057c6742f32.png

Witam, za zgodą WhiteTiger'a przejmę prowadzenie skargi. 

Zgodnie z regulaminem:

19. Sprzedawca pojazdu ma obowiązek przekazać pojazd w stanie umożliwiającym jego uruchomienie oraz poinformować o wszelkich wadach związanych z użytkowaniem. Pojazd w momencie sprzedaży nie może znajdować się parkingu policyjnym, w strefie DM oraz jego jazda nie może być zablokowana przez frakcję. Wyjątkiem jest zgoda kupującego ze stanem wymienionym w punkcie.

Zgodnie z tym punktem regulaminu, oskrażający został poinformowany o uszkodzeniu pojazdu (Swoją drogą można było dopytać o dokładniejsze uszkodzenia). Pojazd spełniał wszystkie inne założenia regulaminu, zatem nie pozostaje nic innego jak oddalić skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.