Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Miałem 836kg na kutrach i przez sinke prpg mnie wywalilo i stracilem wszystko a mam zadanie dzienne :(

Edro

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Edro
Nick: Edro 
UID: 42074
Powód: Scinka serwera i Nerwork Truble i mnie kickneło z serwera i stracielm siano
Opis sytuacji: Miałem zadanie dzienne 1700kg na kutrach rano se 1000kg zrobilem i teraz se kolejne 700kg robilem  moja taktyka to bylo ryby slodkowodne i okrazenie mapy okolo 1000kg za okrazenie jestem obok molo a sprzedam w LS skonserwoje tam calosc i pojade pojazdem do LV jestem obok molo kutrom i nagle mnie kicka bo NT dostalem internet nie zawinil bo mialem caly czas dobry i mi nie odlaczylo tylko scinka serwera i kick (mam komputer) i mi go tez nie zawiesilo PROSIL BYM O JAKNAJSZYBSZA POMOC bo zadanie dzienne mi przepadnie. 😞 
Dowód: mam ss image.thumb.png.35ede0198229b4b6f7391cf122cf2ce4.png

8 godzin temu, MarekPrzelot napisał:

Wątpię że da się kilogramy dopisać, ale to juz poczekamy na administrację

Wszystko się da kumplu. Myślę, że kilogramy są bardziej sprawiedliwym rozwiązaniem gdyż nie wiemy po jakim kursie gracz sprzedawał i wypłacając mu kaskę albo inni gracze będą poszkodowani bo dostanie za dużo albo on będzie poszkodowany bo dostanie za mało. 

już zrobiłem wczoraj kolejne 700kg ale teraz czekam na siano kg nie trzeba  juz wracac siano z 836kg ryb słodkowodnych i z tego tak (36kg slono bo sie czasami wziely jak troszke odplynolem) a jeszcze bym skonserwowal te ryby to by bylo wiesz

wiesz kg tez moga mi dac RCON moze wszysko od dodania siana po wszystko co sie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.