Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie jestem w stanie wejść na serwer Discord.

kzfka5g

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj próbowałem wejść na serwer Discord ProjectRPG i z jakiegoś powodu jest napisane, że jestem zbanowany; tyle że ja nigdy do tej pory nie wchodziłem na tego Discorda, stąd naprawdę nie wiem o co tak właściwie chodzi.

8 minut temu, Zebra napisał:

Niestety nie jesteś zbanowany. Nie wiem czemu nie możesz dołączyć na nasz serwer. Może spróbuj się skontaktować z supportem discorda?

Dobrze tak zrobię, dzięki za informacje i pomoc.

2 minuty temu, Zebra napisał:

Daj znać czy czegokolwiek się dowiedziałeś.

Generalnie to jeszcze dodam, że kiedy próbuję dołączyć z linku podanego na forum to wyskakuje mi takie coś:

image.png

A kiedy z linku, który ktoś mi wysłał, wyskakuje mi zaś to:

image.png

Wychodzi na to że jakimś cudem mam bana, ale jakim to nie mam zielonego pojęcia.

5 minut temu, kzfka5g napisał:

Wiesz co, możliwe że miałem ale giga dawno już tego nie używałem i nie pamiętam passów.

A kojarzysz czy wchodziłeś z niego na naszego discorda? Może być tak, że otrzymałeś bana nawet nie wiedząc i teraz z innego konta nie możesz wejść, bo takie zabezpieczenie ma discord.

29 minut temu, Zebra napisał:

A kojarzysz czy wchodziłeś z niego na naszego discorda? Może być tak, że otrzymałeś bana nawet nie wiedząc i teraz z innego konta nie możesz wejść, bo takie zabezpieczenie ma discord.

Bardzo możliwe.

7 godzin temu, xHamster napisał:

Screenshot_2023-07-11-10-00-24-45_572064

Jeśli mam być szczery, to ja nie korzystałem z tego konta już przez naprawdę dłuższy czas i nie pamiętam nawet o co wtedy poszło.

21 godzin temu, Zebra napisał:

Dałbyś radę przypomnieć sobie ten nick? Mogłabym sprawdzić za co został nadany ban i ewentualnie go zdjąć.

Jeśli mogę się zapytać, zdjęłaś w końcu tego bana?

W dniu 11.07.2023 o 17:22, kzfka5g napisał:

Jeśli mam być szczery, to ja nie korzystałem z tego konta już przez naprawdę dłuższy czas i nie pamiętam nawet o co wtedy poszło.

Jeśli mogę się zapytać, zdjęłaś w końcu tego bana?

Odbanowałam, sprawdź czy teraz możesz dołączyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.