Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Klocek

sebix936

Rekomendowane odpowiedzi

Login: sebix936
Nick oskarżonego: Klocek
Powód skargi:  dawanie kar  jak  to nie jest moja wina 
Data zdarzenia: 09.07.2023
Dowody: nie mam  bo medal  nie działa coś  ale  chyba  jak daje to ma  dowody Klocek
Opis sytuacji: to tak  pierwszą  kare co dostałem to tak  jechałem se  w lv  była  droga prosta i  widziałem  2 auta co se  na  drodze stały a  droga  nie jest do stania i   wywaliłem  te auta i  dostałem prawko  za  celowy taran  a  2 to  jak se stałem i gadałem  to podjechał tak typ  i chciałem  aby se pojechał i zaczął mnie  wyzywać  i ja  też  go  i ja mam muta a on nie  i co to za administracja 

Witam,
Jak sam opisałeś: "[...] pierwszą  kare co dostałem to tak  jechałem se  w lv  była  droga prosta i  widziałem  2 auta co se  na  drodze stały a  droga  nie jest do stania i   wywaliłem  te auta [...]" - Po przyjęciu raporta na Ciebie, celowo wjechałeś w dwa pojazdy stojące na drodze, tak jak napisałem Ci na serwerze, to że gracze niepoprawnie stoją, nie jest zezwoleniem na celowe taranowanie ich. Po całej sytuacji po prostu pojechaleś Sobie dalej, nie okazując w ogóle chęci zapłaty za wyrządzone szkody, dlatego też postanowiłem od razu nadać Ci karę odebrania prawa jazdy na okres jednego dnia. 
Następnie po przyjęciu na Ciebie kolejnego reporta i krótkiej obserwacji twojej rozmowy na czacie głosowym z graczem dudus__2 oraz rozmowy z pozostałymi dwoma graczami którzy posługiwali się czatem pisemny, doszło do momentu w którym rozmowa została zdominowana przez niecenzuralne słowa. Podczas całej waszej rozmowy którą obserwowałem nikt do was nie podjechał oraz nie kierował w waszą stronę wyzwisk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.