Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Sobek

DRIFT3R

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 20207
Login:   DRIFT3R
Nick oskarżonego: sobek
Powód skargi: Zawyzenie wartosci pojazdu przy wymianie
Data zdarzenia: 08.07.2023 akcja dziala sie w godiznach 19 - 20:30 
Dowody:  Logi przedewszyskim wyszystko w nich znajdziecie 
Opis sytuacji:  Biorę się za opowiadanie , zaczynając ogłaszałem na sprzedasz swoje elegy ( 32492 id ) gracz zaoferował mi admirala ( 18286 ) i podał nie aktualna ofertę 320k od gracza NAWERIX  ( gdzie gracz sam mi powiedział ze offka była sprzed tygodnia ) https://imgur.com/a/k7Yb5VL . Gracz podczas wymiany podał mi tylko tą ofertę gdzie po wymianę jak się go zapytałem o resztę offek podał ta i 2 o wysokości 230k wiec rozstrzał jest duży i różnica miedzy offkami wynosi aż 90k . Proszę O przyjrzenie się skardze . Jestem otwarty na każdą propozycję złożona przez administrację w tej sprawie , pozdrawiam . 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/cBIf6iT

59 minut temu, Zebra napisał:

Proszę o wypowiedź @DRIFT3R

Cała sytuacja rozwija sie do teraz podszasz jakiej kolewiek proby sprzedarzy pojazdu gracze mi pisza ze pojazd stał za 200k na gildzie a gracz podczas wymiany za moje Elegy mówił o offe 320k jak przed moja wymiana o czym dowiedizlem sie od innych graczy próbowal to sprzedać za 260k lecz nikt nie chciał kupic z powodu ze pojazd jest mniej wart , z racji tego ze pojazd ( moje Elegy )  poszło w obieg to mniej wiecej straty wyceiniam na +/- 110.000$ i myśle że to by było dobre rozwiazanie istniejącej sytuacji 

Witam, zaczynając, nie rozumiem nawet sensu tej skargi. W żadnym momencie tej transakcji nie wyceniłem sam  tego pojazdu gdyż jest to auto ns. A jak wiadomo auta ns/id posiadają różne ceny. Jedni dadzą więcej drudzy dadzą mniej.
Opierałem się tylko i wyłącznie na moich wcześniejszych ofertach których nie zmyśliłem xd. Sam nie wiedziałem ile ten pojazd jest wart dokładnie. Ale jeżeli gracz mi zaoferował 320k to myślałem o kwocie w pobliżu tej. Poza tym takie rzeczy się weryfikuje się przed transakcją a nie po. Ja tylko podałem swoje oferty za ten samochód które istniały. Co do rozstrzału offek, niektórzy chcą auta na ns. niektórzy nie, niektórzy dadzą więcej niektórzy mniej jak już pisałem. słowem końca co do wyceny strat, już teraz się nie dziwie że nie umiesz sprzedać admirala jak wyceniasz straty na 110k. Gdzie elegy było warte 300k. A więc chcesz sobie przywłaszczyć 50k. No w sumie mądre. Końcowo podałem tylko swoje oferty za to auto które były prawdziwe. W żadnym momencie transakcji cię nie okłamałem. Opierałem się na swoich ofertach . Pozdrawiam i Miłego dzionka

Cześć,
Pierw zacznę od przeproszenia Was, za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź, aczkolwiek sytuacja wymagała dogłębnej analizy oraz konsultacji z ARCON. Nie mniej jednak, przychodzę do Was z tym, co udało nam się ustalić, zatem: 

• Obliczając wartość transakcji oraz biorąc pod uwagę wymianę z przed kilku ostatnich miesięcy, doszliśmy do wniosku, iż w/w trade jest jak najbardziej poprawny, nie łamie postanowień regulaminu związanych z gospodarką serwera.

W takim przypadku skargę uważam za zrealizowaną oraz odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.