Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mysermat - oskarżony przez Ma3ti

ez3n77

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Mysermat
Data zdarzenia:  23:33 i 23:35
Opis zdarzenia:  Wykupiłem domek  na osiedlu LV ustawiłem auta  na miejscach parkingowych i poszedłem spać. Wbijam teraz na serwer respie się na osiedlu patrze aut nie ma pod f5 pokazuje że w pp dobiegam do pp i patrze oba auta są wrzucone z powodem "pojazd na posesji prywatnej" . Gdybym nie miał domku to okej ale zabierać auto na pp osobie mającej domek na osiedlu? 
Dowody: 
mta-screen_2023-07-04_07-30-16.thumb.png.ae1f24f52aba22bda409f3995d154570.png

mta-screen_2023-07-03_22-52-07.png

Witam, wczoraj otrzymałem zgłoszenie od gracza, że 2 pojazdy stoją na jego posiadłości, biorąc pod uwagę to, że prawa strona motelu należała do tego gracza to te miejsca parkingowe automatycznie należą do niego, upewniłem się w 100% czy mogę tego dokonać nawet sam gracz poprosił żebym sprawdził to w CZF i piszę tam cytuję "W przypadku gdy jesteśmy właścicielami wszystkich mieszkań, cały zaznaczony teren należy do nas. Gdy jesteśmy właścicielami jednego lub większej ilości mieszkań, parkujemy na wyznaczonych liniach parkingowych. Tyle ode mnie czekamy na decyzje wyżej postawionych 🙂 
ss.thumb.jpg.0731044b008f38d549858ef521867bd2.jpg

Gracz @czeslawmuwi wykupił wszystkie domki naprzeciwko drugiego osiedla, wiąże się to z tym, iż połowa parkingu należy do tego gracza i tylko on może stawiać tam pojazdy.

@Ma3ti Twoje pojazdy powinny znajdować się po drugiej stronie parkingu, tam gdzie obecnie miałeś wykupioną posiadłość.

Pracownik @Mystermat odholował poprawnie wszystkie pojazdy na parking policyjny.

Skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.