Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wejperson

zjtp.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Przytulak
Nick oskarżonego: Wejperson
Powód skargi: Niedopatrzenie podczas tworzenia eventu
Data zdarzenia: 29.06.2023, godzina 12:45
Dowody: 

Spoiler
>> Zapraszam na Nowy event: Skoki Spadochronowe, do wygrania 7k i 3 walizki, tp 12:51 /tpev Wejperson >> Zamykam tpev z powodu maksymelnej ilości graczy - 64.

Opis sytuacji: Witam, moderator Wejperson stworzył nowy event o nazwie "Skoki Spadochronowe", poinformował o tym, że na event można się tepać do godziny 12:51, po czym 2 minuty przed czasem zamknął owy tpev z powodu tego, że event osiągnął maksymalną liczbę graczy. Nie łatwiej było napisać, że maksymalna ilość slotów to 64? Można było przewidzieć duże zainteresowanie owym eventem oraz to, że tych slotów może braknąć. Czuje się oszukany, ponieważ chciałem być uczestnikiem tego eventu, ale przez tą sytuację nie zdążyłem się na niego tepnąć.

Zaczynając:

17 godzin temu, yellowpapers napisał:

Powód skargi: Niedopatrzenie podczas tworzenia eventu

Nie widzę ze swojej strony żadnego niedopatrzenia z eventem, który robiłem. Wszystko zostało przeprowadzono prawidłowo.

po czym 2 minuty przed czasem zamknął owy tpev z powodu tego, że event osiągnął maksymalną liczbę graczy.

Po co mam mieć dalej aktywny tpev gdy nie ma już miejsc na arenie? Wolę uniknąć spamu na chacie globalnym lub reportów na mnie z wiadomością "HALO TPEV NIE DZIALA/NIE MOGE SIE TEPNĄĆ NA EVENT". Po zamknięciu poinformowałem tak jak piszesz w w/w cytacie.

Nie łatwiej było napisać, że maksymalna ilość slotów to 64?

Czy jeżeli napisał bym, że jest maksymalna ilość slotów zamiast tpev do X godziny miejsca zapełniłyby się wolniej? Nie, zajęły by się równie szybko.

Czuje się oszukany, ponieważ chciałem być uczestnikiem tego eventu, ale przez tą sytuację nie zdążyłem się na niego tepnąć.

Na teleportację miałeś 6 minut. Bardzo mało czasu prawda? Miałeś kilka następnych okazji na nowy event typu parkour organizowany przez CeglaXD.

Pozdrawiam z rodzinką!

16 godzin temu, Wejperson napisał:

Czy jeżeli napisał bym, że jest maksymalna ilość slotów zamiast tpev do X godziny miejsca zapełniłyby się wolniej? Nie, zajęły by się równie szybko.

No to jest logiczne, że miejsc by zbrakło równie szybko, ale chociaż miałbym świadomość tego, że miejsca są ograniczone i wtedy bym się natychmiastowo tepnął na event, a w większości przypadków gdy ktoś tworzy event i pisze "tpev do godziny..." to większość graczy pomyśli o tym, że sloty są unlimited i każdy zdąży na czas wejść.

Na teleportację miałeś 6 minut. Bardzo mało czasu prawda? Miałeś kilka następnych okazji na nowy event typu parkour organizowany przez CeglaXD.

W ciągu tych 6 minut można było zrobić wiele rzeczy, np. popedałować na rowerku, czy skończyć kurs na kurierze, a przypominam, że nie było to 6 minut tylko ponad 4.

Nie widzę ze swojej strony żadnego niedopatrzenia z eventem, który robiłem. Wszystko zostało przeprowadzono prawidłowo.

Może wewnątrz event został przeprowadzony prawidłowo, nie byłem niestety w stanie tego ocenić 😛

Po co mam mieć dalej aktywny tpev gdy nie ma już miejsc na arenie? Wolę uniknąć spamu na chacie globalnym lub reportów na mnie z wiadomością "HALO TPEV NIE DZIALA/NIE MOGE SIE TEPNĄĆ NA EVENT". Po zamknięciu poinformowałem tak jak piszesz w w/w cytacie.

No ja rozumiem, aczkolwiek mogłeś chociaż poinformować wcześniej, że miejsca się szybko zapełniają, mimo, że nie należało to do twojego obowiązku to mimo wszystko byłoby fajnie.

Tyle z mojej strony.

Bez przesady. Rozumiem, że przykro było Ci, że nie mogłeś wziąć udziału w evencie, ale nie popadajmy w skrajność.

Moderator nie ma wpływu na maksymalną ilość graczy, na tej arenie odgórnie jest limit 64 osób. Zapewne członek administracji napisał o tym, do kiedy można się teleportować, bo nie był w stanie oszacować kiedy zostaną wykorzystane wszystkie miejsca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.