Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza szwagierek

zbalansowany

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22416
Login: RRpatrykRR
Nick oskarżonego: @szwagierek
Powód skargi: Brak powiekszonych felg
Data zdarzenia: 26.06.2023
Dowody: 1979032732_Beztytuu.thumb.png.898d1d9fa334a411caea0bd1d097e0c2.png
Opis sytuacji: Wymienilem sie z szwagierek jesterem na sandking. Dzisiaj na forum zauważyłem, że nie ma tych duzych fel. Na forum powinno pisać takie cos : Rozmiar felg (Duże) (( Przypominam ze mowil najwieksze )
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
Przechwytywanie.GIF.470c10e77680cfbcf160d0fcc267f7f0.GIF

W dniu 8.07.2023 o 23:19, Klocek napisał:

W momencie sprzedaży pojazd nie posiadał powiększonych felg tym samym oskarżony zobowiązany jest do zwrotu 22.5k (montaż powiększenia felg). @szwagierek ile potrzebujesz czasu na zarobienie wcześniej wymienionej kwoty?

Gracz nie odpowiada, chociażby był na serwerze i aktywny na forum 

10 godzin temu, szwagierek napisał:

3 miesiace 

prosze o przedstawienie dowodow na moja osobe w innym przypadku moj prywatny adwokat udzieli sie w tej sprawie. pozdrawiam szymon

Brak wielkich opon podczas transakcji.

- Gdy " bym wystawiony u cb na forum, że ma  to po transakcji ich nie było xd

3 godziny temu, HXP7IKa napisał:

Brak wielkich opon podczas transakcji.

- Gdy " bym wystawiony u cb na forum, że ma  to po transakcji ich nie było xd

w takim razie wyniknal blad, ja zostalem poinformowany przez tunera wizualnego ze nie oplaca sie demontowac felg bo maja powiekszenie na maxa wiec nie demontowalem xdd

9 minut temu, szwagierek napisał:

gosc zle przeanalizowal temat niech jeszcze raz sycko dobrze sprawdzi bo ja kasiory nie mam 

Jest dobrze nawet ja forum nie było napisanie że są bardzo duże XD

9 minut temu, szwagierek napisał:

gosc zle przeanalizowal temat niech jeszcze raz sycko dobrze sprawdzi bo ja kasiory nie mam 

Płacisz inaczej on chyba ci bana da 

18 godzin temu, szwagierek napisał:

3 miesiace 

To zdecydowanie za dużo, zwłaszcza że mówimy tu o kwocie prawie 23 tysięcy. Najdłuższy termin jaki mogę dać to 7 dni i taki też wyznaczam.

4 godziny temu, szwagierek napisał:

w takim razie wyniknal blad, ja zostalem poinformowany przez tunera wizualnego ze nie oplaca sie demontowac felg bo maja powiekszenie na maxa wiec nie demontowalem xdd

I to jest twój błąd, nie sprawdziłeś informacji przekazanych przez inną osobe. Dodatkowo kilkukrotnie ogłaszałeś na serwerze że pojazd posiada ten rodzaj tune, nie wspominając o poście na forum w dziale motoryzacja.

3 godziny temu, szwagierek napisał:

Dlatego też otrzymałeś zapytanie w poście numer 8 ile potrzebujesz czasu na jej zarobienie.

W związku z brakiem chęci współpracy wyznaczam termin spłaty 22.5k na rzecz konta administracji RCON do 18.07.2023 do godziny 23:59. Przelew należy zrealizować poprzez bank w Los Santos na uid 30077. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.