Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Tubas i Leszek*nt

lastshoot

Rekomendowane odpowiedzi

Login: lastshoot
Nick oskarżonego: Tubas,Leszek*nt
Powód skargi: Prawko za  próbe wywołania pościgu, jak i mnie tak i u @Sentel2115
Data zdarzenia:  26 Czerwca 2023, 23:28
Dowody: logi
Opis sytuacji: No próbowaliśmy wywołać pościg, i wtedy ja dostałem prawko od Tubasa, następnie chcieliśmy pomóc graczu o nicku Wajt z pościgiem i wywalić w policje i @Sentel2115dostał prawko na 2 dni.

Witam!

Twój kolega otrzymał karę o powodzie "Celowy taran", ponieważ podczas pościgu wyjechał na przeciwny pas i celowo mnie staranował. Po kilku minutach otrzymałem nagranie również na Twojego kolegę, który niejednokrotnie wykonywał manewr pit co przesądziło o wysokości kary. Kończąc chciałbym powiedzieć, że "pomaganie" w pościgu graczowi poprzez taranowanie jednostek SAPD (zaznaczę, że to nie był pościg RP) jest tak samo zabronione jak taranowanie zwykłego gracza na drodze.
Tyle ode mnie, życzę miłej i spokojniej nocy.

Celowe taranowanie, zajeżdżanie drogi i stanie przed maską, ani trochę nie jest odpowiednim zachowaniem tym bardziej nie wywoła pościgu. Nie wiem czego mogłeś się spodziewać robiąc to co robiłeś. Jako pracownicy frakcji SAPD nie zwracamy uwagi na takie „prowokacje”. Kara jest w pełni słuszna.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na odpowiedź RCON.

@Tubas tak czy siak powinieneś chociaż spróbować zatrzymać za takie coś i wystawić jakiś mandat chociaż za szyby 100 i brak przeglądu o czym sam pisałem (§1.13 Pojazd, którym porusza się kierowca, nie powinien posiadać zestawu torowego oraz szyb przyciemnionych powyżej 60%. §1.14 Kierowca pojazdu jest zobowiązany przemieszczać się pojazdem posiadającym ważny przegląd.),ale ty wolałeś pójść na łatwiznę i po prostu zabrać mi prawko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.