Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mizshift

Diablo022

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Diablo022
Nick oskarżonego: Mizshift
Powód skargi:  Brak reakcji na prowokację w moją stronę  ( nadanie kary o treści brak kultury oraz prowokację ) 
Data zdarzenia: Dziś koło 00:20-30
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Gracz berkvvv oraz Amiczek pisali  sobie na /g coś tam że siebie śledźa na wzajem więc napisałem ,, cringe '' a gracz berkvvv zwyzywał mnie od grubych ( nie uraża mnie to ale zaczeła prowokacje w moja stronę ) . A między graczem osobowosc to pisalismy sobie i napisałem do niego ,, kastrat '' ( co nie jest obraźliwym słowem ale supporter uznał to jako brak kultury. Z karą za prowokację owszem się zgadam bo też zaczałem prowokawać ale nie ja zacząłem tą kłótnie.

( sorry jak ta skarga nie została napisana jakoś profesjonalnie ale mam problemy z interpunckją )

Witam w momencie gdy pisałeś reporta na prowokacje w twoją stronę ja musiałem niestety iść z serwera sprawa rodzinna. Gdybym tylko mógł zostać zająłbym się dalej sprawowaniem moich obowiązków tak jak robię to dotychczas i postąpiłbym sprawiedliwie w kierunku prowokacji w twoją stronę. Przykro mi, że tak wyszło to od twojej strony że sądzisz że poprostu olałem cała sytuację ale dla mnie Ojciec jest najważniejszy i gdy potrzebuje pomocy idę odrazu. Słowo, o jakim wspomniałeś jest wrażliwe i uznałem je za obraźliwe. Więcej na tę chwilę niemam do dodania czekam na decyzję administracji ARCON.

No dobra ale nie zmienia to faktu że komu  innemu nie mogłeś przekazać sprawy.

Spoiler

[2023-06-24 00:25:56] [Output] : G> Diablo022: cringe
[2023-06-24 00:25:59] [Output] : ✔ Otrzymałeś 19.47$ [+30%]
[2023-06-24 00:26:00] [Output] : OG > (135) Falonek78: [K] Clovera, Manane, Waltona najlepiej Pb
[2023-06-24 00:26:06] [Output] : ✔ Otrzymałeś 19.09$ [+30%]
[2023-06-24 00:26:08] [Output] : G> osobowosc: ha ha ha ehh
[2023-06-24 00:26:14] [Output] : ✔ Otrzymałeś 19.12$ [+30%]
[2023-06-24 00:26:14] [Output] : OG > (265) Szender.mt: [S] Buccaner 2.3PB fele / [S] Greenwood 2.2D fele duĹĽe, poszerzki, lampy jadeit, gwint, radio, apka transportowa, rejka GROVE ST /pm
[2023-06-24 00:26:15] [Output] : G> berkvvv: o, ten najwiekszy cringe sie odezwal

Każdemu się może zdarzyć konieczność szybkiego wyjścia z serwera. Skoro byli inni członkowie administracji to wystarczyło napisać kolejnego reporta.

O godzinie 00:35 napisałeś reporty i zostały one od razu przyjęte przez innego członka administracji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.