Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Woolfis

Hiroszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hiroszek
Nick oskarżonego: Woolfis (@Woolfis)
Powód skargi: Utrudnianie rozgrywki innym graczom.
Data zdarzenia: 28.12.2020
Dowody: mta-screen_2020-12-28_13-23-19.png

(Przyznała się do tego na dsc - nie stawię rozmowy bo będzie, że wyciągam z administracyjnego. Sam sprawdź o tej godzinie)

Spoiler

image.png.d614fa583a89a10267199463400cbbaf.png

Opis sytuacji: Woolfiś umyślnie kupiła pojazdy tylko po to aby zablokować nimi pojazd i utrudnić rozgrywkę innemu graczowi. Jest to niezgodne z regulaminem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wstawię po napisaniu skargi.

Spoiler

image.png.94707dbcc1f7cd34ed20ef3be2992006.png

Chciałbym dodać, iż skarga jest jako gracz na gracza - moja ranga nie ma tu na nic wpływu i proszę rozpatrzeć ją jak każdą inną. (Dodaję to, bo zaraz oskarżona się może rzucać, że faworka czy coś nw)

Nie żeby coś ale :
2. Właściciel pojazdu bierze odpowiedzialność za pozostawienie go na strefie DM.

W regulaminie nie ma nic, że nie można na DM - strefie bezprawia blokować komuś aut. Dużo osób tak robi. + Auta zostały już dawno usunięte XD
Dodatkowo pisałeś do mnie ze zamierzasz napisać skargę zanim ją napisałeś więc teoretycznie łamiesz ten pkt reg:
§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

image.png.da05c68cf9cfc7eb221760a9ec17f042.png
image.png.6a7b6a0420b382a550d33d712b6471ce.png

Masz regulamin dm'a, coś jeszcze? Poza tym sam gracz nie złożył skargi na mnie tylko ty bo masz ból za to ze skarga na Ciebie była słuszna i dostałeś zawiechę na 3 dni na sara 🙂 
Wyciągnęłam tylko twoją informacje o tym ze będziesz pisał na mnie skargę co rowna się z unieważnieniem skargi  😉 

Pozatym wykorzystywanie moich własnych screenów do skargi na mnie 1000iq XD

Spoiler

Masz regulamin dm'a, coś jeszcze?

Polak ci coś napisał, coś jeszcze?

Spoiler

Poza tym sam gracz nie złożył skargi na mnie tylko ty

Nie wiem co to za różnica.

Spoiler

masz ból za to ze skarga na Ciebie była słuszna i dostałeś zawiechę na 3 dni na sara 

Proszę zachować kulturę.

Spoiler

Wyciągnęłam tylko twoją informacje o tym ze będziesz pisał na mnie skargę co rowna się z unieważnieniem skargi  

Nie napisałem nigdzie, że będę pisał na ciebie skargę więc nie wiem o co się rzucasz w moim kierunku?

Spoiler

Pozatym wykorzystywanie moich własnych screenów do skargi na mnie 1000iq XD

Dziękuję, tylko chciałem pokazać twoją hipokryzję.

Nie ma sensu się z tobą kłócić XD Auta zostały wtedy zabrane z dm'a jakoś chwilę po tym jak Polak zwrócił mi uwagę. Gracz nie wyrażał żadnych problemów do mnie. W regulaminie strefy dm nie ma nic o tym, jeśli to jakiś problem to rconi proszę dopiszcie to, że nie można blokować komuś aut na stefie bezprawia. Mścij się dalej Hiroszek, daleko zajdziesz 😄 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.