Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na J.o.K.e.R

l0g4n64

Rekomendowane odpowiedzi

Login: LoganLejt
Nick oskarżonego: @J.o.K.e.R
Powód skargi: Niesprawiedliwa ocena sytuacji, brak jakiejkolwiek reakcji na przewinienia innego gracza 
Data zdarzenia: około godziny 22.10 dzisiejszego dnia
Dowody: Potrzebne nagrania podesle do ARCON
Opis sytuacji: Hej, razem z @sebix936 odbieraliśmy pojazd z bazy organizacji. Po chwili jeden z nas został przejechany przez innego gracza. Dodam, że gracz kilkakrotnie staranował nas oraz próbował nas przejechać. Całym zajściem zainteresował sie właśnie oskarżony. Nagrania na delikwenta dostarczyłem natychmiastowo jednak oskarżony nie dopatrzył sie żadnego przewinienia. Razem z kolegą jesteśmy zbulwersowani tym zajściem oraz mam nadzieje, że ARCON Zajmie się tym tematem. Miłego dnia/nocy

Hejka, uwielbiam odpisywać na bezsensowne skargi na członów administracji a więc.

Dostałem od ciebie tylko takie nagranie https://imgur.com/a/WDyeaPG na którym wyraźnie widać że stałeś na środku drogi po czym tamten gracz nawrócił na ciebie i próbował nieudolnie cię przejechać, postanowiłem mu dać warna że VDM innych graczy jest zabroniony.  

9 minut temu, LoganHyHy napisał:

Dodam, że gracz kilkakrotnie staranował nas

Opisujesz w skardze że taranował was kilkukrotnie, możliwe że chodzi ci o stojące bezczynnie auta bez graczy w środku.

Uważasz, że stałem bez czynnie na środku drogi? Na środku nagrania widać, że delikwent wjeżdża do nas na tunera i chce nas przejechać. To tez nazywasz ,,staniem na środku drogi’’? Samo w sobie wjeżdżanie celowe w samochody graczy zalicza się pod taranowanie. Twoja wypowiedz w tej skardze mnie bawi a zwłaszcza fragment. Odemnie to wszystko czekam na odpowiedz ARCON

10 minut temu, J.o.K.e.R napisał:

Hejka, uwielbiam odpisywać na bezsensowne skargi na członów administracje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.