Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Pasiasty_

BobrittoBandito

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6321
Login: Dzik*
Nick oskarżonego: Pasiasty_
Powód skargi: Oszustwo podczas wymiany
Data zdarzenia: 19.06.2023
Dowody: IMG_6180.png + powinny byc jakies  logi w grze ale juz ich  nie posiadam

Opis sytuacji: Wczoraj około godziny 19 napisałem do gracza Pasiasty_ w sprawie schaftera na forum , czy nie chciałby się zamienić za mojego stratuma + greenwood po dłuższej dyskusji jeszcze dopłaciłem 5k . Byłem bardzo zainteresowany pojazdem ponieważ ma fajny tuning oraz jest ich mało na serwerze . Gracz wystawił na forum pojazd jako 12ns oraz ja pod takim pretekstem go kupiłem , no ale jednak trochę się zawiodłem na graczu  i dzisiaj okolo godziny 11;30 gracz Juicy poinformował mnie w grze że źle ogłaszam Schaftera ponieważ on jest 13ns . Szczerze czuje się trochę oszukany po serio myślałem ze pojazd jest 12ns , i w takim wypadku zaproponowałem więcej w wymianie i teraz jestem trochę w plecy . Czekam na wypowiedź administracji , z góry dziękuje.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png

A wiec tak na wstępie chciałbym wyjaśnić cała sytuacje jak wyglada. Wczoraj koło godziny 15-17 ogłaszałem że sprzedam bądź wymienię Banshee viper gts na dużych felgach po czym odezwał się do mnie gracz @BOOMEKz pytaniem ile bym za to auto chciał i napisał mi o tym ze jego kolega @LucyferDDL sprzedaje schaftera wiec postanowiłem się dogadać o wymianie za Banshee zapytałem się który jest na serwerze dostałem odpowiedz ze 12ns wiec wymieniłem się z graczem godzinę później wystawiłem auto na forum i gracz @Dzik* bezpośrednio chciał się na pv dogadać ile chce bo bardzo mu zależy jakiś dłuższy czas negocjowaliśmy ze sobą dałem klucz na jazdę próbna w urzędzie byłem wypytywany o braki powiedziałem aby zobaczył forum bo nie chce wprowadzić nikogo w błąd i dzisiaj zostałem oskarżony o oszustwo gdzie sam uważam ze zostałem źle poinformowany a gracz swoją skarga próbuje zasugerować ze specjalnie go okradłem dla własnych zysków 

1 minutę temu, Pasiasty_ napisał:

A wiec tak na wstępie chciałbym wyjaśnić cała sytuacje jak wyglada. Wczoraj koło godziny 15-17 ogłaszałem że sprzedam bądź wymienię Banshee viper gts na dużych felgach po czym odezwał się do mnie gracz @BOOMEKz pytaniem ile bym za to auto chciał i napisał mi o tym ze jego kolega @LucyferDDL sprzedaje schaftera wiec postanowiłem się dogadać o wymianie za Banshee zapytałem się który jest na serwerze dostałem odpowiedz ze 12ns wiec wymieniłem się z graczem godzinę później wystawiłem auto na forum i gracz @Dzik* bezpośrednio chciał się na pv dogadać ile chce bo bardzo mu zależy jakiś dłuższy czas negocjowaliśmy ze sobą dałem klucz na jazdę próbna w urzędzie byłem wypytywany o braki powiedziałem aby zobaczył forum bo nie chce wprowadzić nikogo w błąd i dzisiaj zostałem oskarżony o oszustwo gdzie sam uważam ze zostałem źle poinformowany a gracz swoją skarga próbuje zasugerować ze specjalnie go okradłem dla własnych zysków 

Nie widzę żebym napisał ze specjalnie mnie oszukałeś dla zysków ale okej okularów może zapomniałeś ubrać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.