Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Mut] Stachu_Chmura_SM nałożona przez @Mechatron

Maksiuuu<3

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Stachu_Chmura_SM 
Nick oskarżonego: Mechatron
Powód skargi: Dostałem muta bez zadnego ostrzeżenie gdzie inni dostają najpierw ostrzeżenie 
Data zdarzenia:  19 czerwca 2023 17:55
Dowody: dowody w postaci linku do kary https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=Stachu_Chmura_SM
Opis sytuacji: Witam chciałbym opisac tą sytuacje :

Pisałem ogłoszenie ze (Kupie auto 1.9 diesel za 7k), poczym napisał domnie gracz o nicku :Piotr594705 na /pm ze ( siema moge ci sprzedac bmw złom  1.9), to go sie zapytalem jak sie ten samochod nazywa na serwerze to mi napisal ze ( bmw) 

Ja do nego napisalem zeby mi napisal jak sie dokładnie nazywa na serwrze 

Co on na to no ze sie nazywa (złom) 

Napisalem mu taką wiadomosc ze 

(niema takiego samochodu jak BMW złom) 

I on domie ze (ale za te 7k nie znajde samochodu z 1.9 D) 

Ja mu napisalem (to po co idioto piszesz i zawracasz dupe) 

Poczym nie pisalem juz wiecej do niego i dostalem muta od Supporta Mechatron na 8 godz  bez zadengo ostrzeżenia 

Wszystko jest w logach 👍

21 minut temu, Stachu_Chmura_SM napisał:

Dostałem muta bez zadnego ostrzeżenie gdzie inni dostają najpierw ostrzeżenie 

W regulaminie nie mam nakazu nadawania warna w każdym przypadku przejawu BK. Kara jest nadana adekwatnie, ponieważ uznałem że 8h mute powinno nauczyć ciebie choć trochę kultury i zachowania względem innych graczy na pm. Długość została dostosowana odpowiednio do przewinienia i nie widzę w tej sprawie niezgodności. Wracając jeszcze do nadawania warnów to niecały tydzień temu także miałeś warna za Brak Kultury i chcesz mi powiedzieć, że przez ten czas twoja pamięć wyparowała? No mi się nie zdaje. Nie zmieniam zdania co do kary i uważam ją za jak najbardziej poprawną w tej sytuacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.