Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Xanadiells : omijanie wskazanego przeze mnie miejsca + brak kultury

Luzny.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: luzny
Nick pracownika: Xanadiells
Powód: Brak kultury pracownika 
Dowody:
image.png.ae1e11f90ba6a176b8fc5c8a4efa6a1c.png
Opis sytuacji: krótko wziąłem taxi żeby dojechac do celu taksówkarz według mnie celowo objechał wskazany przeze mnie punkt , nie kulturalnie sie do mnie zwrócił cytując *ty mi nie mów jak mam jeździć* po tym jak go pokierowałem z myślą że nie wie jak tam trafić wyskoczyłem z taksówki a kierowca pojechał dalej jak by nigdy nic.

Witam, dostałem kurs na - [2023-06-17 17:55:18] [Output] : (170) Luzny: downtown SF, więc kierowałem się na tą dzielnicę i po drodzę zaczął mi rozkazywać, gdzie mam skręcać czy pojechać prosto  - [2023-06-17 17:56:06] [Output] : (170) Luzny: i w prawo [2023-06-17 17:56:15] [2023-06-17 17:56:15] [Output] : (170) Luzny: o i tu na wprost. Zareagowałem bardziej w ostrzegawczy sposób i moim zdaniem klient powinien na początku określić swoje miejsce docelowe, zamiast niekulturalnie rozkazywać mi, gdzie mam się kierować.

Co to ma znaczyć ze nie „kulturalnie” zwracałem się do ciebie pisząc ci w najłagodniejszy sposob ze tedy droga ? Po drugie w którym momencie ci rozkazywalem, nie napisałem nic w stylu „masz jechać tedy” . Jakos Z innymi taksówkarzami nie mam takiego problemu.

43 minuty temu, Luzny napisał:

Co to ma znaczyć ze nie „kulturalnie” zwracałem się do ciebie pisząc ci w najłagodniejszy sposob ze tedy droga ? Po drugie w którym momencie ci rozkazywalem, nie napisałem nic w stylu „masz jechać tedy” . Jakos Z innymi taksówkarzami nie mam takiego problemu.

Pokaż dowody dotyczące trasy, tyle ode mnie, czekam na decyzję zarządu.

W związku z brakiem dowodów na przejazd skargę odrzucam. W SATC nie ma nakazu aby jechać najkrótszą trasą (oczywiście nie można naginać tego punktu też w drugą stronę). W przypadku nagięcia tego punktu potrzebne są dowody.  Co do "braku kultury", nie uważam aby pracownik "wykazał się" brakiem kultury, jedynie napisał abyś nie tłumaczył jak ma dojechać do dzielnicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.