Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gangusek

frendzel

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4029
Login: frendzel
Nick oskarżonego: Gangusek
Powód skargi: oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: 17.06.23 godz: 9:30 jakoś
Dowody: << [5] Gangusek: tak zanim tu przyjechalem robilem demont

image.thumb.png.a0442adbd17b74122c3ccbaaf08c886e.png

można sprawdzić logi że auto przed wymianą miało zestaw w ecu4 turbo5 bo sam sprawdzałem

jedyny dostęny tuner w tym czasie na serwerze to mechaniczny TurboWojtek więc postanowiłem się spytać:

>> [17] TurboWojtek: ej, był u ciebie taki gracz gangusek bordowym eurosem i demontował ecu turbo zstaw?/
<< [17] TurboWojtek: tak 

Opis sytuacji: a więc tak, umówiłem się z graczem że da mi  za mojego klocka 474 z body i lampą, swojego eurosa gdy zobaczyłem na forum że jest pft i dopłaci mi 28k, zgodził się i potem pojechał na giełdę. Ja po jakimś czasie dojechałem, i gdy się wymieniliśmy i wsiadłem do auta to zobaczyłem że jakoś wolno się zbiera i nie można załączyć konfiguracji ,więc wszedłem na forum i zobaczyłem to co jest na ss wyżej... Liczę na oddanie mi przez gracza pieniędzy oraz na szybkie rozpatrzenie apelacji przez administrację.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  >> [5] Gangusek: informuje o skardze

Sprawa ma się tak że sprawdzi administracja logi  gdzie pisałem ci że auto ma : Euros 3.1pb+lpg Szyby100%,Lampy,licznik,klucz i wykrywacz itp

Nic nie wspominając o Turbo,Ecu,Zestawie 

Więc klient miał wypisane co auto posiada podczas sprzedaży.  

A więc czekamy na administracje

Pozdrawiam Gangusek ❤️ 

Nie widziałem żebyś tak pisał, a takie informacje to się pisze na /pm a owych napewno na /pm od ciebie nie dostałem.

Gdy się umawialiśmy na wymianę to auto posiadało tuning (ecu turbo zestaw) więc po ustaleniu nie miałeś prawa zdemontować z niego czegokolwiek, administracja ma na to podgląd co robiłeś z pojazdem a wyżej są dowody, więc liczę na to że oddasz mi pieniądze za zestaw ecu turbo i nie będziesz dalej robił z siebie błazna.

Ode mnie tyle i liczę na szybkie rozpatrzenie skargi przez administrację.

Gościu dostałeś informacje co posiada więc nie rób teraz burzy 

administracja sprawdzic ze byla wiadomosc jak ci pisalem co auto posiada 

a poza tym słyszałem już od nie jednej osoby że właśnie w taki sposób postepujesz robiac skargi za cos o czym dobrze kurwa wiesz 

Gdybym wiedział to bym się nie wymieniał 🙂 a administracja sobie sprawdzi.

Wymiana ugadywana była wtedy gdy auto posiadało ecu turbo zestaw więc gdy ty potem po drodze na trade zdemontowałeś to już nie mój problem tylko twój bo mnie oszukałeś w wymianie, a to że raz coś napisałeś czego nikt nie widział, bo ja nic nie widziałem że coś takiego pisałeś to się tym nie tłumacz bo to ci nic nie da i sam dobrze wiesz.

Najlepiej czekaj na wypowiedź administracji i nie wymyślaj 😉

XDD, jeszcze pokazujesz tutaj cbk, nieźle.

Ogólnie to ty jesteś oszustem a nie ja, bo ten klocek myślę że na spokojnie pójdzie za te 350k bo podobne auta po tyle chodzą, a to co ty mi dałeś to pewnie nawet nie jest połowa. 

Ten euros po demoncie max 150k jest warty + dałeś 28k, to zobacz co to jest xdd, z tym zestawem ecu i turbo to może może za te 300k by poszedł ale że zdemontowałeś to max 150k jest wart nie oszukujmy się.

Ja już się nie wypowiadam bo widzę że nie rozumiesz swojego błędu, więc czekam na wypowiedź administracji.

Pozwolę sobie zacytować wiadomość @Gangusek do @frendzel "za eurosa 3.1pb max z lpg,lampy,licznik,szyby 100%,duze kola, poszerzenia 1.1,vizu"
W związku z tym, został Ci przedstawiony całkowity tuning pojazdu - jest to możliwe, że pojazd posiadał ECU, Turbo oraz Zestaw, jednakże tego nie uwzględnił w Waszej konwersacji. Miał możliwość zdemontowania to zdemontował, jednocześnie Tobie pisał już bez poszczególnych części mechanicznych. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.