Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

PerapaZHL czarna lista, prośba o zdjęcie BMA

PerapaZHL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PerapaZHL
Data wpisania: 12.10.2022
Powód: '"w wyniku decyzji Administracji RCON z powodu notorycznego łamania regulaminu biznesu."
Opis zaistniałej sytuacji: Przede wszystkim chciałbym wyrazić swoje najgłębsze zaniepokojenie i porozumienia związane z decyzją o umieszczeniu mnie na czarnej liście. Są mi znane wszystkie zachowania oraz incydenty, które doprowadziły do takiego wyniku. W tamtym czasie zdarzyło się kilka incydentów, które mogły zostać źle zinterpretowane lub przedstawione w niekorzystnym świetle. Po przemyśleniu tych sytuacji zdałem sobie sprawę, że mogło to wpłynąć na moją reputację jako prezentera ProjectFM. Chciałbym jednak podkreślić, że moje intencje zawsze były pozytywne i nigdy nie chciałem skrzywdzić słuchaczy. Rozumiem, że niewłaściwe zachowanie lub naruszenie regulaminu stacji może spowodować umieszczenie na czarnej liście. Pragnę jednak zapewnić, że wszystkie te zdarzenia były przypadkowe, nieodpowiedzialne i niezamierzone. Widząc tę sytuację, głęboko zrozumiałem i zastanowiłem się nad swoim postępowaniem. Okazało się, że moje działania nie odpowiadały wartościom, które reprezentuje ProjectFM. Serdecznie przepraszam za niewłaściwe zachowanie i obiecuję działać z większą ostrożnością i świadomością w przyszłości.
Coś od siebie?: Proszę o zrozumienie i wyrozumiałość w rozpatrywaniu mojego odwołania. ProjectFM jest dla mnie ważnym źródłem rozrywki jak i dla graczy, a jako prezenter chciałbym pozostać częścią waszej społeczności.

Z poważaniem,
PerapaZHL

Witam serdecznie. Przepraszamy za długi czas oczekiwania, ale musieliśmy czekać na decyzję opiekunów. Póki co nie zostaniesz zdjęty, od Twojego wydalenie i umieszczenia na czarnej liście minęło zbyt mało czasu, porównując to do wykroczeń jakich się dopuściłeś. Spróbuj ponownie za pewien okres czasu, może wtedy decyzja ulegnie zmianie. 

Wniosek odrzucam.