Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o zdjęcie czarnej listy Szczurasek

Szczurasek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Przem07
Nick:Szczurasek 
Powód wpisania na czarną listę: AEMT III Szczurasek zostaje zwolniony dyscyplinarnie z frakcji z powodu wynoszenia informacji wewnątrz frakcyjnych, dodatkowo zostaje wpisany na czarną listę z możliwością apelacji z powodu celowego udostępniania zarobków
Coś od siebie: Witam, z tej strony Szczurasek wiem jaki błąd popełniłem jest mi bardzo wstyd, lecz w tamtych momentach kompletnie nie myślałem nad tym co robię. Przemyślałem to wszystko za błędy się płaci dlatego myśle, że odpłącłem już swoją karę wyrzuceniem z frakcji oraz dostaniem czarnej listy chciałbym bardzo spróbować w następnej rekru brakuje mi tej frakcji lubiałem to robić a przed wszystkim relacje jakie tam na byłem przez 11 miesiecy są dla mnie czymś super chciałbym wrócić po przez rekrutację nie poddaję się chcę iść do góry niestety trochę rzuciłem sobię kłodę pod nogi, lecz nadal myślę, że chcę to robić nie poddając się mimo, że idą wakacje obicuję, że bedę ostrożny jak tylko mogę nie wrzucając nigdzie co było by wrażliwe dla frakcji.

Pozdrawiam Szczurasek, Proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji.

Edytowane przez Szczurasek
  • Super 3
  • Haha 3
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.