Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na J.o.K.e.R

JACA^PREZE$

Rekomendowane odpowiedzi

Login: stach9979
Nick oskarżonego: J.o.K.e.R
Powód skargi: Nadanie warna bez powodu
Data zdarzenia: 13.06.2023
Dowody: Wszystko znajduje się w logach
Opis sytuacji: Przemieszczałem się po drogach San Fierro, nagle dostaje warna od moderatora J.o.K.e.R o treści "Uważaj bardziej jak jedziesz". Moje pytanie brzmi, w którym momencie nastąpiła niebezpieczna jazda z mojej strony? Pisałem do moderatora w wiadomości prywatnej o dokładniejszy powód warna, odpowiedź Jokera brzmiała następująco: "[2023-06-13 21:53:43] [Output] : << [114] J.o.K.e.R: a to coś więcej jeszcze masz do zaoferowania?". Domyślam się że może chodzić o sytuację w której gracz BlackTiger, członek organizacji Jokera swoją drogą, rzekomo został staranowany przeze mnie lecz odnosząc się do punktu KRD cytuję: "§3.3 Na skrzyżowaniach dróg równorzędnych obowiązuje zasada prawej ręki." Nie było mowy o jakimkolwiek taranie z mojej strony.

Hejka, gdybym był na twoim miejscu zatrzymał bym się i rozejrzał, to że wyjechałeś bez żadnego zastanowienia pakując się prosto pod securicar. Bardzo często tam jeżdżę i zazwyczaj gracze lub nawet administracja najpierw zatrzymują się i rozglądają czy coś przypadkiem nie jedzie. Z kodeksu ruchu drogowego nie można brać wszystkiego na poważnie, ponieważ frakcja SAPD zazwyczaj nie zatrzymuje graczy bo przekroczyli prędkość w terenie zabudowanym.

Idąc twoim tokiem rozumowania olejmy całkowicie KRD i niech dzieje się co chce (wydaje mi się że nie gramy na tzw. "pseudolu"), co działoby się z frakcjami w których występuje OBOWIĄZEK egzekwowania tego regulaminu? Dotyczy to również zwykłych graczy. Jak wytłumaczysz mi to że akurat gracz z securicara został pociągnięty do odpowiedzialności, a nie ja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.