Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Opis frakcji San Andreas Fire Department.

Kapicki_12

Rekomendowane odpowiedzi

lqZc01P.png
M3o7SmR.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników! Z tej strony Trainee @Kapicki_12 ze szkółki prasowej Project News! W tym artykule opiszę Wam frakcję San Andreas Fire Department. Zbadałem również opinię kilku graczy na temat naszej serwerowej straży pożarnej, a także przygotowałem cztery wywiady z jej pracownikami! Jesteście gotowi? Zatem bez dalszego przedłużania przejdźmy do treści artykułu.
PA0Cack.png

Jak już wspomniałem wyżej, San Andreas Fire Department. jest naszą serwerową strażą pożarną. Jej siedziba znajduje się w San Fierro, City Hall. Do obowiązków pracowników tej frakcji należy bardzo wiele odpowiedzialnych zadań, które wymagają od nich odwagi i gotowości do poświęceń. Głównymi aktywnościami, w których specjalizuje się ta frakcja, są m.in.: gaszenie pożarów na terenie całego stanu San Andreas, usuwanie przeróżnych utrudnień z drogi w postaci drzew, które zostały powalone na jezdnie przez silne podmuchy wiatru, czy chociażby plam oleju, które wyciekły z silnika jakiegoś pojazdu. Warto zaznaczyć również, że do ich zadań należą także odgrywanie akcji Role Play w miejscu wypadku, niesienie pomocy osobom chcącym odebrać sobie życie poprzez skok z wysokości, a także zabezpieczanie różnych serwerowych eventów. Przedstawiłem Wam wiele ważnych zadań, którymi zajmuje się opisywana przeze mnie frakcja. Czy jednak w rzeczywistości są one tak trudne, jak może się wydawać na pierwszy rzut oka? San Andreas Fire Department skupia się przede wszystkim na odgrywaniu różnych akcji Role Play. Nasi serwerowi strażacy wykonują go przy każdej swojej aktywności! Ma to na celu zachęcić innych graczy do brania udziału w podobnych akcjach, a także rozpowszechnienie Role Play'u na serwerze. Mam jednak wrażenie, że gracze obawiają się takich akcji, gdyż uważają je za zbyt trudne lub boją się popełnienia błędów. W rzeczywistości jednak naprawdę nie macie się czym przejmować! Pracownicy tej frakcji są bardzo mili i wyrozumiali. Podejrzewam, że gdybyście ich tylko o to poprosili, chętnie opowiedzieliby Wam coś więcej na temat frakcji i podzieliliby się swoimi wspomnieniami, które są związane ze służbą w San Andreas Fire Department. Udzieliliby Wam także wskazówek, jak prawidłowo przeprowadzać akcje Role Play. Z pewnością częstsze interakcje z graczami urozmaiciłyby służbę jej pracownikom, dzięki czemu mieliby większe chęci do przesiadywania na duty. W tej części artykułu przedstawiłem Wam obowiązki pracowników tej frakcji, a także opisałem poniekąd akcje Role Play, które odgrywają. Z powyższego opisu można wywnioskować, że służba w San Andreas Fire Department wcale nie jest taka trudna, jak może się na początku wydawać. Idealnie podsumowuje to stare polskie przysłowie "Nie taki diabeł straszny, jak go malują". Jednak jakie zdanie na temat tej frakcji mają inni gracze? Dowiedzmy się tego, przechodząc do kolejnej części artykułu!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor | K: @Kymku_

R: Witam! Z tej strony Trainee @Kapicki_12 ze szkółki prasowej Project News. Czy masz chwilkę czasu, aby odpowiedzieć na kilka pytań?
K: Oczywiście. Dysonuję sporą ilością czasu. Czego chciałbyś się ode mnie dowiedzieć?

R: Czy według Ciebie frakcja SAFD jest potrzebna i czy zauważasz ich działania w codziennym życiu?
K: Według mnie frakcja SAFD jest potrzeba przez jej zaangażowanie w nasze życie poprzez ratowanie ludzi w czasie pożaru, otwieraniu drzwi podczas wypadków czyżby gaszeniu pożarów. Gdyby nie oni to nasza populacja by zmalała.

R: Bardzo słuszna uwaga. Gdyby nie nasi dzielni strażacy z San Andreas Nasze życie znalazłoby się w wielkim niebezpieczeństwie.
Powidz mi proszę, czy miałeś kiedykolwiek styczność z jej pracownikami? Jeśli tak to, jak ją wspominasz?

K: Z naszymi strażakami miałem styczność, podczas gdy zgłosiłem pożar w Easter Basin obok stacji benzynowej. Przyjechali bardzo szybko i gdyby nie oni, doszłoby do większego pożaru. Większej styczności z pracownikami SAFD nie miałem, ale bardzo ich popieram.

R: Przejdźmy zatem do ostatniego pytania. Czy w najbliższej przyszłości rozważasz dołączenie do frakcji SAFD?
K: Musiałbym się nad tym bardzo zastanowić. Jest to odważna i dynamiczna praca. Może w przyszłości się uda dołączyć do SAFD, jak moje zdrowie na to pozwoli.

R: Czy na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Tak, Pozdrawiam @ZielonyDolareK @Bzdylus i całe SAFD!

R: Dobrze, na pewno przekażemy im Twoje pozdrowienia.
Dziękuję Ci bardzo za trud poświęcony dla wywiadu. Pozdrawiam serdecznie, do widzenia!

K: Do widzenia i wzajemnie 😄

image.png

K: @Kapicki_12 | W: @WiktorqXX

K: Witam! Z tej strony Trainee @Kapicki_12 ze szkółki prasowej Project News. Czy masz chwilkę czasu, aby odpowiedzieć na kilka pytań?
W: Witam! Oczywiście, że mam czas i chętnie odpowiem na Twoje pytania.

K: Czy według Ciebie frakcja SAFD jest potrzebna? Czy zauważasz jej działania w codziennym życiu?
W: Moim zdaniem tak, frakcja jest bardzo potrzebna, ponieważ, bez niej na drodze leżałyby przewrócone drzewa, a na drogach znajdowałyby się plamy, bardzo utrudniłoby to przejazd. Czy zauważam ich działania hmm… Myślę, że tak wiadomo, zdarzają się wyjątki, gdzie widzę plamę czy powalone drzewo, lecz nie jest tego przesadnie dużo. Gdyby nic nie robili, drogi stałyby się nie przejezdne, a to na pewno przykułoby moją uwagę.

K: Słuszna uwaga, gdyby zabrakło frakcji SAFD na serwerze, ruch na drogach byłby znacznie utrudniony. Mógłby nawet nastąpić całkowity paraliż ruchu. Powiedz mi, proszę, czy miałeś kiedykolwiek styczność z jej pracownikami? Jeśli tak to, jak ją wspominasz?
W: Miałem, osoby z SAFD są akurat bardzo przyjazne i miło nastawione. Myślę, że to przez to, jaka selekcja występuje przy wyborze nowych członków tej frakcji.

K: Tutaj również muszę przyznać Ci rację, jej pracownicy są bardzo mili i wyrozumiali. Świadczyć o tym może to, jak chętnie mi pomagali czy opracowaniu tego artykułu. Pozwól, że zadam Ci ostatnie pytanie. Czy w najbliższej przyszłości rozważasz dołączenie do frakcji SAFD?
W: Hmm... Jestem w trakcie szukania frakcji, a więc kto wie, może spróbuje swojego szczęścia!

K: Czy na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?
W: Pewnie! Serdecznie pozdrawiam Cię, czytelników, całe Network Trouble oraz graczy: @kubcioX , @kubus2.Ext, @karinette ,@CzouGu.

K: Dobrze, na pewno przekażemy im Twoje pozdrowienia. Dziękuję Ci za poświęcony czas i udzielenie wywiadu. Pozdrawiam serdecznie, do widzenia!
W: Również dziękuje oraz pozdrawiam, do wiedzenia!
image.png

Jak możecie zauważyć, stosunek graczy na temat opisywanej przeze mnie frakcji jest pozytywny i dostrzegają jej działania na serwerze. Przejdźmy zatem do najważniejszej części artykułu, czyli czterech wywiadów z pracownikami San Andreas Fire Department!

R: Redaktor | K: @Ka3R

R: Witam! Z tej strony Trainee @Kapicki_12 ze szkółki prasowej Project News. Czy masz chwilkę czasu, aby odpowiedzieć na kilka pytań?
K: Witam! Oczywiście, że mam czas, żeby odpowiedzieć na Twoje pytania.

R: Świetnie się składa! W takim razie przejdźmy do wywiadu. Opowiedz Nam coś o swojej przygodzie we frakcji. Długo czekałeś na rekrutację?
K: We frakcji jestem już ponad półtora roku, w zasadzie to od listopada 2021. Do Fire Department dołączyłem ze względu na moich znajomych, którzy w tamtym momencie byli już w jej szeregach, a podanie napisałem przy pierwszej lepszej okazji.

R: Wnioskuję z tego, że do frakcji dostałeś się za pierwszym razem. W takim razie musiałeś napisać bardzo dobre podanie! Przejdźmy zatem do kolejnego pytania. Jakie posiadasz wspomnienia związanie z frakcją i czy jesteś w stanie przytoczyć najlepsze z nich?
K: Przez ten czas, który spędziłem na służbie, w przeciągu całej swojej kariery posiadam naprawdę niezliczoną ilość wspomnień i momentów, do których niekiedy chciałbym wrócić. Dlatego, krótko mówiąc, jest świetnie! Myślę, że najlepiej wspominam jeden z eventów Night Racing, na którym wznieśliśmy ogromną tamę. W tym miejscu chciałbym pozdrowić współbudowniczego @HymelJadwiga.

R: Dobrze, na pewno przekażemy mu pozdrowienia. Jaka według Twojej opinii jest frakcja San Andreas Fire Department?
K: Naszą frakcję uważam za bardzo dobrze zorganizowaną i uporządkowaną. Stawiamy głównie na profesjonalizm, zaczynając od nowych pracownikach, którzy ukończyli akademię, kończąc na całym zarządzie frakcji.

R: Dyscyplina i zorganizowanie w pracy są bardzo ważne. To dzięki nim frakcja funkcjonuje prawidłowo. Przejdźmy zatem do ostatniego pytania. Czy odczuwasz jakieś braki we frakcji?
K: Raczej nie odczuwam żadnych braków. Frakcja stopniowo, co jakiś czas jest aktualizowana. Niedawno na pokład przybyły nowe pojazdy i na ten moment myślę, że wszystko jest na miejscu, tak jak powinno być.

R: Dziękuję Ci bardzo za trud poświęcony dla wywiadu. Pozdrawiam serdecznie, do widzenia!
K: Również dziękuję i życzę powodzenia na ścieżce kariery, do widzenia!

u2pmk6B.gif

image.png

K: @Kapicki_12 | S: @sirkosu1

K: Witam! Z tej strony Trainee @Kapicki_12 ze szkółki prasowej Project News. Czy masz chwilkę czasu, aby odpowiedzieć na kilka pytań?
SWitam, z tej strony pracownik Fire Departament, Lieutenant sirkosu1! *uśmiecha się* Tak mam czas.

K: Z tego, co widziałem, jesteś członkiem zarządu w SAFD. Opowiedz, z jakimi obowiązkami wiąże się obejmowane przez Ciebie stanowisko. Czy wykraczają one poza zadania zwykłego pracownika?
S: Przedział, w którym się znajduję, nazywa się Training Staff. Prawowity zarząd frakcji zaczyna się od przedziału Leaders Staff, lecz to nie zmienia faktu, że mam tam jakieś obowiązki. Jestem szkoleniowcem we frakcji oraz od niedawna zacząłem zajmować się uprawnieniami górsko-wodnymi.

K: Brzmi naprawdę interesująco. Szkoleniowiec to niewątpliwie bardzo ważne stanowisko we frakcji. Pewnie jesteś w tej frakcji od bardzo dawna i na pewno posiadasz z niej jakieś wspomnienia. Czy chciałbyś nam opowiedzieć o nich coś więcej albo przytoczyć jakieś konkretne?
S: Na to pytanie nie udzielę jednoznaczniej odpowiedzi. Przed ten czas działo się bardzo dużo rzeczy i zwyczajnie ciężko mi przytoczyć jakieś konkretne wspomnienie.

K: Jak najbardziej to rozumiem. Zatem powiedz nam, co osobiście sądzisz o frakcji San Andreas Fire Department?
S: Według mnie San Andreas Fire Department jest na serio świetną frakcją, lecz niestety ludzi odpycha nadmiar RP, który odgrywamy.

K: Słuszna uwaga. Gracze w większości nie mają zbyt rozległej wiedzy na temat RP, przez co wydaje im się on trudny i niezrozumiały. Jednak chyba nie jest on wcale taki trudny i z czasem można się do niego przyzwyczaić?
S: Osobiście uważam, że jest trochę trudny, ale posiadamy dobrze zorganizowanych szkoleniowców, z którymi na pewno da się wszystko zrozumieć. Jeżeli się przysiądzie do materiałów na chwilę nawet samemu, to też można się tego sprawnie nauczyć.

K: Czyli mówiąc krótko dla chcącego nic trudnego! Na zakończenie powiedz nam czy osobiście odczuwasz jakieś braki we frakcji?
S: Niestety tak, wyczuwam braki ze strony osób, które boją się, że nie poradzą sobie z wyuczeniem się naszych materiałów. Również rzadko są wypuszczane aktualizacje dla frakcji, ale do tego się już przyzwyczaiłem.

K: Miejmy nadzieję, że w przyszłości sytuacja frakcji się poprawi i będzie częściej aktualizowana. Życzę Ci powodzenia w dalszym rozwijaniu się we frakcji. Dziękuję bardzo za poświęcony czas, do widzenia!
S: Również dziękuję za wywiad. Mam nadzieję, że dobrze przedstawiłem frakcję innym graczom, do widzenia!

pg40vTe.gif

image.png

K: @Kapicki_12 | A: @alfred

A:
Witam, owszem mam obecnie czas by odpowiedzieć Ci na  pytania.

K: Jakie stanowisko w tym momencie pełnisz we frakcji?
A: W tym momencie użyłeś trochę niewłaściwego określenia. Wydaję mi się, że dużo lepszym słowem będzie tutaj stopień. Znajduje się obecnie na randze Master Technican, jest to najwyższy stopień pełnoprawnego pracownika frakcji.

K: Dziękuję za zwrócenie uwagi, faktycznie zdecydowanie bardziej pasuje tutaj określenie stanowisko. Czy mógłbyś nam odpowiedzieć, co należy do Twoich obowiązków na tej randze?
A: Moje obowiązki są dokładnie takie same jak każdego pracownika naszej frakcji. Można wyróżnić tutaj m.in. takie rzeczy jak: przyjmowanie zgłoszeń z panelu, wyrabiając przy tym ustaloną normę, usuwanie utrudnień na drogach oraz gaszenie pożarów. Poza tym okazyjnie bierzemy udział w akcjach RP, a także pomagamy przy zabezpieczaniu różnych eventów.

K: Całkiem dużo masz tych obowiązków. Z pewnością trzeba dysponować dużą ilością czasu, żeby je wypełnić. Czy jesteś w stanie opowiedzieć nam o swoich wspomnieniach związanych z frakcją, a także przytoczyć takie, które osobiście najlepiej wspominasz?
A: Oczywiście, że mam wspomnienia i jest ich naprawdę bardzo dużo. Myślę, że jednym takim wspomnieniem we frakcji, które zapamiętałem najlepiej, będzie to, gdy inni pracownicy San Andreas Fire Department pomagali mi i wspierali mnie przy pobijaniu rekordu minut we frakcji, oraz ówczesnego rekordu międzyfrakcyjnego.

K: Widzę, że jesteście bardzo zgranym i wspierającym się zespołem. Wspomniałeś tutaj, o pobijaniu rekordu minut zarówno we frakcji, jak i międzyfrakcyjnego. Powiedz zatem czy udało Ci się ustanowić największą normę minut zarówno w San Andreas Fire Department, jak i w skali wszystkich frakcji?
A: Owszem, udało mi się go ustanowić. Jednak sam rekord w San Andreas Fire Department został przebity przez kolegę trzy tygodnie później, a na obecną chwilę rekord minut międzyfrakcyjny posiada frakcja San Andreas Transport Corporation.

K: Na ten moment nie pozostało mi nic innego, niż życzyć Ci wytrwałości w realizowaniu kolejnych wyznaczonych przez siebie celów we frakcji. Powiedz nam proszę, jaka jest frakcja San Andreas Fire Department według Twojej opinii?
A: Według mnie nie mogłem lepiej trafić ludzie, którzy są w tej frakcji, powodują, że chce się tu siedzieć i spędzać coraz więcej czasu. Od każdego tak naprawdę można uzyskać wsparcie. Dzięki temu jesteśmy ze sobą niezwykle zżyci.

K: Wiadomo, dobra atmosfera w pracy to postawa! Dzięki temu czujesz się lepiej i odczuwasz większe chęci do wykonywanych przez siebie obowiązków. Zadam Ci teraz ostatnie pytanie. Czy odczuwasz jakieś braki we frakcji? Chociażby w ilości osób lub pojazdów?
A: Oczywiście zawsze odczuwa się braki, jednak nie jest to związane z żadnymi pojazdami czy brakami osób, a po prostu braku ciekawszych aktywności ze strony graczy. Zazwyczaj nasz tydzień wygląda tak, że jeździmy usunąć drzewa, które utrudniają ruch, plamy oleju rozlanego na drodze, czy ugasić pożary. Na wypadki lub do osób, które chcą odebrać sobie życie, jeździmy bardzo rzadko. Jednak nawet gdy wybierzemy się na taką akcję, kończy się ona bardzo szybko, ze względu na to, że gracze nie mają rozległej wiedzy na temat RP.

K: Gracze na naszym serwerze, faktycznie nie posiadają rozległej wiedzy na temat Role Play’u. W niektórych momentach może to powodować nudę we frakcjach. Miejmy jednak nadzieję, że wkrótce się to zmieni i gracze będą mieli większą wiedzę w tym zakresie. Czy na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?
A: Owszem, chciałbym pozdrowić moją siostrę @WiksaPiksa.

K: Dziękuję Ci bardzo za trud poświęcony dla wywiadu. Pozdrawiam serdecznie, do widzenia!
A: Również dziękuję za poświęcony czas. Mam nadzieję, że dobrze przedstawiłem frakcje SADF innym graczom, do widzenia!

uGCriJe.gif

image.png

Na sam koniec zostawiłem najlepsze. Przedstawiam Wam wywiad z Deputy Fire Chief @HymelJadwiga!

K: @Kapicki_12 | H: @HymelJadwiga

H:
Cześć! Chętnie odpowiem na Twoje pytania. Co konkretnie chciałbyś wiedzieć?

K: Może na początek opowiedz naszym czytelnikom coś o sobie.
H: Mam na imię Kuba i pochodzę z małej miejscowości w województwie dolnośląskim. Na co dzień uczęszczam do lokalnego technikum na profilu technik-informatyk, mimo tego to nie wiążę z tym zawodem mojej przyszłości. Należę do grona spokojnych osób, większość wolnego czasu spędzam ze znajomymi, grając w gry komputerowe lub wychodząc z nimi na dwór. Posiadam kilka mniejszych hobby takich jak muzyka, modelarstwo (kiedyś), gry komputerowe, motoryzacja. Można powiedzieć, że jestem zwykłym chłopakiem.

K: Brzmi naprawdę ciekawie. Pewnie musisz być również bardzo odpowiedzialny, skoro pełnisz tak wiele ważnych funkcji na serwerze. Opowiedz nam proszę ,jak zaczęła się Twoja przygoda z frakcją San Andreas Fire Department.
H: Rzeczywiście, w pełnieniu ważnych funkcji na serwerze staram się być odpowiedzialny i zaangażowany. Moja przygoda z frakcją rozpoczęła się dwa lat temu, wtedy właśnie wspólnie z moim kolegom zainteresowałem się rolą strażaka. Fascynowało nas nie tylko pomaganie innym i działanie na rzecz serwera, ale także spędzanie czasu z różnymi ciekawymi osobami. Początki jak początki bywały trudne, lecz nie było to zbyt wielką przeszkodą czego efekty można zobaczyć po dziś dzień.

K: Z racji tego, że w San Andreas Fire Department jesteś zastępcą szefa, pewnie spoczywa na Tobie wiele ciężkich zadań i wyga się umiejętności rozsądnego podejmowania decyzji. Czy mógłbyś opisać nam nieco, jakie obowiązki należą do Pana we frakcji?
H: Tak, jako zastępca szefa w San Andreas Fire Department faktycznie spoczywa na mnie wiele odpowiedzialności i obowiązków niektóre z nich to m.in. zarządzanie frakcją i personelem. Moim zadaniem jest dbanie o prawidłowe funkcjonowanie frakcji, zapewnienie, że wszyscy członkowie są odpowiednio przeszkoleni i wykonują swoje obowiązki. Wspieram również rekrutację nowych członków i nadzoruję ich wprowadzenie do struktury, ale tym głównie zajmuje się @OktA. Zarządzanie forum i serwerem Discord, monitoruję aktywność na naszym forum oraz serwerze Discord, odpowiadam na pytania członków, pomagam w rozwiązywaniu problemów technicznych i dbam o ogólny porządek i zgodność z zasadami frakcji. Wspólnie z @Reiji_Sakamaki, w każdą sobotę przeprowadzamy zebrania, na których omawiamy aktualne sprawy, przyszłe plany działania i aktualizacje. Staramy się utrzymać dobry klimat i współpracę wewnątrz frakcji. Z racji tego, że posiadam dostęp do panelu frakcyjnego, to dodaje oraz usuwam odchodzące i przybywające do nas osoby, oprócz tego edytuje materiały szkoleniowe, czarną listę, przyjmuję oraz odrzucam skargi i pochwały na naszych pracowników. Opiekuję się również całym procesem egzaminacyjnym, gdzie z całego serduszka pragnę podziękować @Finamit, @BareY, @WiksaPiksa, @Reiji_Sakamaki za Waszą pomoc w ich przeprowadzaniu. Z tych mniej ważnych obowiązków to posiadam swój własny dział - Newsroom, gdzie publikuje artykuły, statystyki i inne takie, prawie tak jak Wasza redakcja.

K: To naprawdę bardzo wiele obowiązków. Dla zwykłej i niewtajemniczonej osoby mogą wydawać się wręcz niemożliwe do wykonania. Jednak pewnie z czasem można się do nich przyzwyczaić. Jaka według Twojej opinii jest frakcja San Andreas Fire Department i czy osobiście coś byś w niej ewentualnie zmienił?
H: Jakoś udaje mi się to łączyć. Nasza frakcja to miejsce, w którym przeróżni ludzie, zaczynając od zapalonych pasjonatów straży pożarnej, aż do zwykłych laików mają szansę rozwijania wspólnych zainteresowaniach i pasji, a także oddać się służbie w celu wbijania minut. Frakcja zapewnia szeroki zakres działań, takich jak gaszenie pożarów, ratowanie ratownictwo techniczne, udzielanie pierwszej pomocy, a także działania ratowniczych w różnorodnych sytuacjach awaryjnych. Co do ewentualnych zmian we frakcji to, chciałbym zaznaczyć, że większość aktualizacji jest wymyślane po to, aby ułatwić i umilić naszym pracownikom przesiadywanie na służbie. Ponadto, otwartość na sugestie i opinie członków frakcji jest kluczowa. Wprowadzenie regularnych spotkań, na których członkowie mogliby wyrażać swoje pomysły i przemyślenia na temat działań i rozwoju frakcji, może sprzyjać budowaniu jeszcze lepszej współpracy i zaangażowania. Jesteśmy elastyczni i staramy się każdemu dogodzić, nie zważając na jego wiek, głos lub majątek serwerowy. W każdym razie podkreślam, że moje odpowiedzi są subiektywnymi spostrzeżeniami, opartymi na długim stażu jako pracownik oraz członek zarządu frakcji. Uzgodnienie konkretnych zmian czy usprawnień wymagałoby dokładniejsze zapoznanie się z aktualną sytuacją i potrzebami frakcji i naszych pracowników.

K: W takim razie miejmy nadzieję, że wszystkie rzeczy, które chciałbyś wprowadzić, ukażą się kiedyś na serwerze. Przejdźmy zatem do ostatniego pytania. Czy planujesz dalszy rozwój kariery zarówno w San Andreas Fire Department, jak i na serwerze? Jak myślisz, czy obejmiesz kiedyś stanowisko lidera frakcji?
H: Jeśli chodzi o dalsze rozwijanie się, to staram się brnąć do przodu w administracji, w zarządzie frakcji, jak i, w co prawda małej, ale jednak wystarczającej ekipie grafików serwerowych. Jestem bardzo wdzięczny, za to, że otrzymałem szansę, aby dostać się tak wysoko. Co do objęcia funkcji lidera frakcji, szczerze? To kiepsko to widzę, wspólnie z @Reiji_Sakamaki tworzymy zgrany duet i gdyby ktoś z nas się wyłamał, to mogłoby się to źle skończyć dla naszej frakcji...

K: W takim razie życzę Ci powodzenia i dużej wytrwałości w realizowaniu swoich celów. Czy na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?
H: Tak, pozdrawiam całą frakcję San Andreas Fire Department, organizację NieTykalni, członków mojego biznesu Marquee oraz całe grono administracji.

K: Dziękuję Ci bardzo za trud poświęcony dla wywiadu. Pozdrawiam serdecznie, do widzenia!
H: Również dziękuję za wywiad, mam nadzieję, że będziemy mieli okazję jeszcze raz pogadać, do widzenia!

image.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie mojego artykułu. Mam nadzieję, że przybliżyłem Wam poniekąd, jak wygląda służba w San Andreas Fire Department, a opinie zarówno zapytanych przede mnie graczy, jak i przede wszystkim wypowiedzi jej pracowników, zachęcą niektórych do złożenia podania w najbliższej rekrutacji. Pozdrawiam serdecznie, oczekujcie więcej podobnych artykułów!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
oCbOvlZ.pngaiishan.png.69d5849e1864675c6da18f8a92a27398.pngxhamster.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.