Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kolo1324

cieplawodagaz123

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Oczek

Nick oskarżonego: Kolo1324

Powód skargi: Nadużywanie swoich permisji

Data zdarzenia: 11.06.2023r.

Dowody: https://imgur.com/a/Y5R0D62

Opis sytuacji: Jak większość osób która przyjeżdża na giełdę stanąłem sobie przy krawężniku jak około pięć innych osób które aktualnie znajdowały się na giełdzie lecz dodatkowo siedziałem w pojeździe oraz włączyłem światła awaryjne aby uniknąć kolizji, mimo wszystko support Kolo1324 wytepał mój pojazd do przechowywalni jak i reszty osób mimo tego że jak dobrze wiemy mamy na serwerze istnieje frakcje o nazwie SARA która się takimi sytuacjami zajmuję i ona jest od tego aby dopilnować aby auta tam nie stały. Dobrym przykładem tego że od owych sytuacji jest SARA jest to iż zwolnił się domek w LV który wykupiłem po czym napisałem reporta w którym prosiłem o wytepanie auta z mojej nowej posesji po czym został odrzucony oraz otrzymałem wiadomość prywatną że musze napisać zgłoszenie do SARY. Niestety nie posiadam treści reporta lecz odpowiedź która odnosi się do całej sytuacji

[2023-06-10 23:00:45] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza Oczek. zostało wysłane!

[2023-06-10 23:00:49] [Output] : ✔ Moderator surfus_1370 odrzucił twoje zgłoszenie!

[2023-06-10 23:00:56] [Output] : << [152] surfus_1370: musisz do sara napisac pod /112

Więc już nie rozumiem w końcu za coś takiego jest odpowiedzialna SARA czy administracja.

Witam, odpowiem Ci krótko bo nie ma co pisać rozprawki w tak błahej sprawie. 

W skrócie, był report, że zastawiacie droge. Stało tam was z 7/8 aut, dokładnie nie pamiętam. Kazałem wam więc odjechać i zaparkować w miejscu do tego przystosowanym. Najpierw mnie wyśmialiscie, lecz po krótkiej chwili inni zrozumieli o co mi chodzi i odjechali. Ty jednak brnąłeś dalej w swoje i lekko mówiąc miałeś mnie gdzieś. Pisałem i ostrzegałem Cię pare razy że masz odjechać. Ty mimo to dalej miałeś mnie w poważaniu. Gdy zobaczyłem, że nic nie daje moje pisanie i prośby o przeparkowanie auta, po prostu odesłałem je do przechowalni. Nie rozumiem więc skąd twoje zdziwienie, ostrzegałem Cię dobre 4minuty, a nawet dluzej. Ty mimo to, udajesz zdziwionego. Wszystko oczywiście można sprawdzić w logach. 

Tyle ode mnie, oczekuje na odpowiedź aRCON. 

Ps. Frakcja SARA w tamtym momencie miała jedną czy dwie jednostki, więc raczej nie miałaby czasu na ganianie się z wami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.