Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zwinny.

Kinok

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kinok
Nick oskarżonego: zwinny.
Powód skargi: nie sprawiedliwa kara
Data zdarzenia: 10.06.2023
Dowody: w logach wszystko jest
Opis sytuacji:  Jechałem sultanem autostradą w stronę San Fierro, chciałem wyprzedzić gracza we frakcji SATC. Dostałem laga przy czym oddałem mu pieniądze za przypadkowy taran, jak dałem graczowi z frakcji SATC pieniądze to on mi je oddał, dostałem zakaz prowadzenia pojazdów. Dlaczego dostałem zakaz prowadzenia skoro oddałem mu pieniądze? Ostatnia moja kara była 2 tygodnie temu, wracając do przypadkowego taranu nie staranowałem 5 graczy żeby dostać zakaz prowadzenia pojazdów na 3dni. Supporter zwinny. ,  nadał niesłuszną kare z której chciał się wywiązać poprzez skrócenie kary. Wydaje mi się, że kara w ogóle nie powinna być nadana.

Witam, w pierwszej kolejności powinieneś napisać apelację od kary. Przechodząc do rzeczy, dostałem nagranie w reporcie na Twoją osobę, na którym jasno widać, jak jadąc prawym pasem na autostradzie, wyprzedziłeś pracownika SATC i jednocześnie zjeżdżając na jego pas celowo staranowałeś go w bok pojazdu, zajeżdżając mu przy tym drogę i uniemożliwiając szansę na uniknięcie kolizji, pracownik jeszcze próbował się ratować, lecz Ty skutecznie go staranowałeś oraz kontynuowałeś jazdę. Po zdarzeniu, pracownik SATC, musiał sam nawiązać kontakt do Ciebie w prywatnej wiadomości, ponieważ sam nie wykazałeś takiej inicjatywy, dopiero po tym zapłaciłeś mu za szkody. Teraz przejdę do sedna, dlaczego otrzymałeś karę - staranowałeś celowo pracownika frakcji na służbie, więc moim zdaniem i również Administratora, nie było mowy o braniu pod uwagę zapłaty za szkody. Do jednej rzeczy muszę się przyznać, popełniłem błąd przy nadawaniu długości kary, wydawało mi się, że miałeś karę na 1 dzień w ostatnim czasie (niecałe 2 tyg. temu), za taką samą akcję, lecz była ona krótsza, wynosiła 6 godzin, dlatego karę skróciłem z 3 do 2 dni. Całą sytuację jeszcze próbowałem Ci wytłumaczyć, lecz po wpłynięciu skargi, wnioskuję, że mi się to nie udało. Wracając jeszcze do nagrania, nie mogę go tu udostępnić, wysyłam je do RCON jako dowód w wiadomości prywatnej na forum.

Jak dostałem laga nie zauważyłem że przypadkowo staranowałem pracownika SATC, racja napisał do mnie pierwszy w sposób prowokacji wobec mnie "to co prawko?". Po czym wróciłem do niego, bo go nie zauważyłem tak jak pisałem wyżej, przelałem mu 100 $, które olewając odesłał, jakby ich nie potrzebował.

Mówisz, że dostałeś laga i nie zauważyłeś pracownika frakcji, lecz gdy on do Ciebie napisał, to co wyżej wspomniałeś, nie było żadnego zapytania o co chodzi, czy co się stało, z Twojej strony, byłeś gotowy zapłacić za szkody, o których nie wiedziałeś? Byłeś świadomy co się wydarzyło, a mówienie teraz o lagu, to już tylko ściemnianie. Co do tej "prowokacji" ze strony pracownika, sam się nie powstrzymywałeś, żeby mnie straszyć zawieszeniem na pm w grze, nawet mnie zacząłeś pouczać, co powinienem zrobić. Gdybym zauważył na nagraniu, jakiś lag albo desynchronizację, to nie byłoby mowy o zabraniu prawa jazdy, lecz nic takiego się nie dopatrzyłem. Myślę, że nie mam nic więcej do dodania, więc pozostaje mi czekać na werdykt Administracji RCON.

Twierdzisz że wiedziałem że go staranowałem ale pisałem wyżej że napisał do mnie w stylu "to co prawko" w tamtym momencie po prostu się domyśliłem że mogłem go jakoś przypadkowo staranować, zapłaciłem mu z góry ponieważ nie chciało mi się kłócić o jakieś drobne dlatego przelałem mu 100$.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.