Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zniknęły warianty pojazdów

damixu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, nie grałem sporo czasu na serwerze (ani ogólnie w MTA), niedawno zacząłem grać znowu i zorientowałem się właśnie, że zniknęły mi warianty obu posiadanych Yankee - z pewnością były zamienione na wariant bez grafik - w tej sprawie kontaktowałem się z indorem, ale był to Marzec 2021. Oba auta były w wariancie bez grafik, pieniądze były pobrane z konta.

ID pojazdów:

3337
14460

EDIT: zniknął tylko wariant z auta 3337

8 godzin temu, Zebra napisał:

Rozumiem, że było to zmieniane ręcznie przez byłego RCONa?

Tak. Pisałem w tej sprawie na forum, zarówno do Volenira jak i indora, ale był to przełom 2020 i 2021 roku, liczę się z tym że mogło to przepaść, wtedy będę prosił o ponowną zmianę - chyba że teraz odbywa się to inaczej, mogę nie być na bieżąco.
Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.