Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na HELECZKA

x7x7x7

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23220
Login: Carl
Nick oskarżonego: HELECZKA
Powód skargi: Oszustwo przy sprzedazy auta
Data zdarzenia: 09.06.2023 0:10
Dowody: Na czacie widnieje ogloszenie na czacie  Imgur: The magic of the Internet
Opis sytuacji:Gracz oglaszal ze sprzedaje Flasha  PFT Bez nitra  na zestawie wyscigowym wiec jesli full to fuill i zaufalem kupilem okazuje sie ze nie ma paru Rzeczy Takich jak ABS Aplikacja transportowa Bak 150l , domagam sie zwrotu przez gracza gotowki na dane czesci aby to co kupilem przeplacajac sie zgadzalo 🙂
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Imgur: The magic of the Internet

7 minut temu, HELECZKA napisał:

Mordo napewno sprawdzales bazę pojazdów bo pisałeś też że sprawdzisz a teraz próbujesz na mnie zarobić gdyż wystawiłem ogłoszenie Sell flash pft na W bez Nitra to w pm napisałem brak abs itp

Nic takiego nie bylo pisane ale ok Mam ogloszenie to co pisales wiec powiedzialem ze tylko dlatego go biore Wiec i  tak zwrot za koszty tuningu 😉

Godzinę temu, HELECZKA napisał:

Mordo napewno sprawdzales bazę pojazdów bo pisałeś też że sprawdzisz a teraz próbujesz na mnie zarobić gdyż wystawiłem ogłoszenie Sell flash pft na W bez Nitra to w pm napisałem brak abs itp

A pozatym apke można montować w 4 osobowkach a nie do 2

Tak czy siak ogłoszenie niezgodne wiec zwrócisz koszty 

Nic takiego nie bylo pisane ale ok Mam ogloszenie to co pisales wiec powiedzialem ze tylko dlatego go biore Wiec i  tak zwrot za koszty tuningu 😉

Flash pft bez nitra to gdzie jest zmienny napęd bak 150l ABS ? Czekam na zwrot albo odmianę.

jedynie pomyliłem się z aplikacja 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.