Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Banan99

BollmeN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BollmeN

Nick oskarżonego: Banan99

Powód skargi: Złamanie naszej umowy dotyczącej odbanowania.

Data zdarzenia:  04.06.2023

Dowody:

Opis sytuacji:  Miałem bana i dostałem warunek odbanowania taki iż miałem wpłacić daną kwote graczom oraz na konto RCON. Czas miałem do 07.06.2023 a nagle 04.06.2023 zostałem zbanowany z powodem takim iż podobno nie podejmowałem żadnych kroków do spłacenia tej kwoty, wczoraj mialem już kupca na Ranchera Longa i już miałem go sprzedać i spłacić wszystko lecz zostałem bezpowodu wcześniej zbanowany.

Witaj, 

Pozwolę sobie wyjaśnić dlaczego twoja kara została przywrócona. Miałeś łącznie miesiąc na spłatę zadłużeń i kary. Zostały Ci 3 dni na spłatę, a stan twojego konta nie uległ żadnej zmianie. Upominałem Cię I pytałem jak idą postępy i odpisałeś że próbujesz sprzedać jacht i bazę. Przyjąłem to do wiadomości i oczekiwałem. Widziałem że wystawiłeś jacht w dziale motoryzacji i obserwowałem twoje poczynania. Wątek został zamknięty 24.05 I przeniesiony do archiwum I jacht nie znalazł nowego właściciela. Od tamtego czasu nie ogłosiłeś nigdzie żadnego ze swoich pojazdów, ani posiadłości. Twoja aktywność na serwerze była zerowa  (ostatnia wizyta na serwerze była dnia 26.05.2023 . Zatem po odczekaniu tygodnia od twojej ostatniej aktywności, zamknąłem twoją apelację stwierdzając brak zainteresowania spełnieniem warunków, szczególnie że od momentu zdjęcia kary twój stan konta nie zaczął się zwiększać. Normalną procedurą w takiej sytuacji jest zamknięcie apelacji, bądź skargi. Proszę też pamiętać, że zawsze przysługuje Ci prawo napisania kolejnej apelacji.

Myślę że wszystko wyjaśniłem, miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.