Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na <YeSoP>

D0D3KG

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 12869
Login: D0D3KG
Nick oskarżonego: YeSoP
Powód skargi: nie chce odac dlugu 
Data zdarzenia: 03.06.23
Dowody: image.pngimage.png
Opis sytuacji: pytal sie mnie na dsc co sie stanie jak nie splaci mi dlugu i takie inne dziwne pytania niby ma jeszcze 7 dni ale pisze ze tu nie gra juz mu sie nie chce zarabiac i wsumie 4life lepszy.jeszcze pisalem mu ze nie chce robic z nim interesow i zeby zamiast tych 95k odal 80 co mu dalem a on gada ze nie ma to ja mu mowie zeby sprzedal te auto co kupil za te siano on gada ze nigdy go nie sprzeda.image.thumb.png.ab39c0d45d10ce449034f0646759c675.pngimage.thumb.png.90455f66eef8d440d7af7fb1f4da0a0f.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: dalem przed chwila na gorze 

Cześć,

Przechodząc do szczegółów - oskarżony posiada jeszcze 5 dni od tego momentu na spłatę długo, a to co obecnie piszę to już zostawmy na boku (nie mam też potwierdzenia, że to jego konto discord). Skargę póki co odrzucam, w związku z tym iż oskarżony posiada jeszcze czas, jeżeli nie odda w przeciągu tych 5 dni - wtedy napisz skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.