Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

Szelest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, więc zaczynając od początku. Dostałem na Ciebie zgłoszenie, gdy zacząłem Cię obserwować zauważyłem, że utrudniasz dla gracza rozgrywkę więc otrzymałeś ostrzeżenie. Po ostrzeżeniu zgłosiłeś mi, że gracz któremu utrudniałeś rozgrywkę powinien otrzymać mute za bk. Po czym chwilę później otrzymał on takową karę, jednocześnie Ty dosłownie kilka sekund po tym wysłałeś taką wiadomość: 
(118) aha: XDDDDDDDDDDDDD W tamtym momencie postanowiłem sprawdzić czy miałeś ostatnio jakieś ostrzeżenia lub mute za to i jak się okazało kilka dni temu faktycznie otrzymałeś warna za flood. W związku z czym uznałem, że jeżeli warn nie podziałał to trzeba wyciągnąć poważniejsze konsekwencje przez co otrzymałeś karę wyciszenia na 3 godziny.  Jedyny błąd jaki mogę sobie zarzucić, to że nie dałem dopiska "kara skalowana" aczkolwiek zaraz zostanie to poprawione.

Tyle ode mnie, życzę miłego wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.