Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przeniesiony pojazd

Null

Rekomendowane odpowiedzi

Mój samochód o ID 36566 został przez kogoś przeniesiony na sam koniec parkingu, za sceną przy lotnisku w Los Santos. Samochód pierwotnie stał poprawnie zaparkowany z zaciągniętym ręcznym i zgaszonym silniku na pierwszym miejscu parkingowym, przed kosiarkami. Chciałbym wiedzieć kto jest za to odpowiedzialny. Sytuacja miała miejsce dnia 23.05.2023. Konkretnej godziny nie jestem w stanie podać, ale wydaje mi się, że od 21:00 wzwyż. Z początku myślałem, że zrobiła to SARA, dlatego wysłałem na siebie report w celu wyjaśnienia sprawy. @Krychu oraz @Grabsio311 nie mogli za wiele zdziałać, bo dostęp do tych logów mają tylko RCONi. Zaproponowali napisać wątek w tym dziale. Chłopakom dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że rozwiążemy zagadkę teleportującego się samochodu. By the way, mój schafter nie jest autonomiczny, więc nie zrobił tego sam. Jedyne sensowne podejrzenie to pracownik SARA lub ktoś uprzywilejowany w suszarkę - support?

image.png.146602d98238d669f557c6670cbf7645.png

image.png.0e1be0e31dd3010a69291c37b1f745e2.png

1 godzinę temu, Null napisał:

Dobra, możecie to zamknąć, bo prędzej serwer będzie obchodzić swoje dwudziestolecie.

Powiedz mi co zmieni ta informacja dla Ciebie? Jest tak zbędna, że nikomu się tego nie chce sprawdzać. Gówno burze robisz z niczego.

19 godzin temu, Zbychuu napisał:

Powiedz mi co zmieni ta informacja dla Ciebie? Jest tak zbędna, że nikomu się tego nie chce sprawdzać. Gówno burze robisz z niczego.

To daj kluczyki do swoich pojazdów. Pojeżdżę sobie i gdzieś je zostawię. 

21 godzin temu, Null napisał:

Dobra, możecie to zamknąć, bo prędzej serwer będzie obchodzić swoje dwudziestolecie.

Wedle życzenia zamykam. Dla zaspokojenia twojej ciekawości - nikt z administracji ani żadnych frakcji nie wykonywał operacji na tym aucie przed napisaniem przez Ciebie reporta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.