Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychu

HotOliwcia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MalyMaks00

Nick oskarżonego: Krychu

Powód skargi: wytepanie i niepotrzebne warny w moja strone

Data zdarzenia: 23.05.2023

Dowody: https://imgur.com/a/6T5usi8

Opis sytuacji: stoje sobie w miejscu i nagle dostaje warna za to zebym odjechal i nie prowokowal, (nic zlego nie robilem), po jakimś czasie dostalem nastepnego warna abym odjechal i Pan Krychu pozwolił sobie schować mój pojazd nie będąc świadkiem niczego złego, niestety mam tylko clipa z ostatnich 30 sekund.

Piszę skargę za gracza Magz, ponieważ nie ma dostępu do forum

Otrzymałem raporta od pewnego gracza iż utrudniasz wraz ze swoim kolegą grę. Otrzymałeś ode mnie dwa  warny i  dalej nic sobie z tego nie robiłeś. więc postanowiłem odesłać  twój pojazd do przechowywalni. Z twojej perspektywy może faktycznie nic złego nie robiłeś, lecz wcześniej z  tego co  mi wiadomo to prowokowałeś gracza który wysłał na ciebie owe raporty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.