Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Domi - oskarżony przez ACTIVE

Szczek&FunTikTok

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Domi
Data zdarzenia: 22/05/2023 21:
Opis zdarzenia: Wjechałem sultanem na giełdę by pomóc koleżance wybrać dla niej auto na giełdzie podjechał pracownik sara karząc mi wyjechać "bo to nie parking" jak to powiedział, stanąłem z drugiej strony giełdy a dalej wszystko jest pokazane na dowodach
Dowody: https://files.fm/u/cb3vc49dd i dowód z parkingu policyjnego https://files.fm/u/bqmrx92us

Dzieńdobry,

Zacznę tym że dostarczony dowód .mp4 niestety nie jest do oczytania, zalecam wrzucić na jakiś hosting.

Po wstępie chciałbym cię wysłać na : 

Gdzie jest jak byk jest napisane, oraz jakże zobrazowane że:

image.thumb.png.e5525f80c7e88e7c3ebf720e44ff3a33.png

Więc tam gdzie stałeś, to nie jest parking. Supporter @ToKrawczyk specował całą sytuację. 3 razy uciekałeś w momencie kiedy zakładana była blokada. 1 próba vdm. 3 razy pytałem czy odjedziesz, nie odjechałeś. Bk wobec mojej osoby. Więc proszę się nauczyć trochę kultury.

Oraz słowo odemnie:  Naucz-si-e-Gie-da-to-nie-pa-5-22-2023.gif.f022a9e1bc0fcf6ed2681e0ba1fb7e96.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.