Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

problem z autami organizacyjnymi

Dawid1931*NF

Rekomendowane odpowiedzi

generalnie problem polega na tym że autkom bez powodu wyłącza sie silnik program lpg oprócz świateł
coraz częściej zgłaszają mi członkowie org że silniki w autach są zgaszone a światła odpalone generalnie do puki mi nie zgasł w ten sposób silnik to bym nie uwierzył i dawał minusy osobom z org 
była taka sytuacja z moim ulanusem vuid 20033 że normalnie na noc sobie odstawiam furke a następnego dnia aku padnięte program wyłączony i lpg tak samo a światła? odpalone przez to że silnik zgasł rozładował sie aku ostatnio coraz częściej sie to dzieje
na początku myślałem że to ktoś ale jak zobaczyłem że tylko ja jeździłem ulanusem kiedy odstawiłem go z włączonym silnikiem i lampami i kiedy wszedłem do gry i wsziadłem to sie zdziwiłem bo nie przypominałem sobie żebym gasił program lpg i silnik a światła zostawił
@gartixv lider z org może potwierdzić bo miał taką samą sytuacje

Silnik zawsze wyłącza się po restarcie serwera czyli tam mw o 5 jeżeli ktoś wejdzie do auta po restarcie i nie zapali silnika to akus padnie ale jeżeli od razu wsiądzie się do pojazdu zapalając silnik wszystko będzie git 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.