Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na emploi

gartix

Rekomendowane odpowiedzi

Login: majusia 
Nick oskarżonego: emploi
Powód skargi: nie potrafi zająć się sprawa taranowania 
Data zdarzenia: 17.05.2023
Dowody: image.png.6a890b2890f04a559e0e32474fde724f.png
Opis sytuacji: support po 5 zgłoszeniach przyjmował i nie zrespil się ani nic nie robił z taranem bez opłaty podczas zgłaszania byłem dalej taranowany jedyne co potrafił zrobić to dać mute na vc niezły supp nie potrafi rozwiązać sprawy a nadal byłem taranowany 

Hej,
Przyjąłem reporta na osobę która ponoć Cię taranowała, automatycznie rozpocząłem na niej spectate. Jedyne co zaobserwowałem to że, wyzywałeś tą osobę na Voice Chacie. Nie miałem żadnych podstaw by tą osobę ukarać. Nie rozumiem dowodów które przesłałeś w skardze, akcja która jest ukazana na screen-shocie, nie przedstawia nic z tego co przedstawiasz w opisie sytuacji. Nie mam nic więcej do dodania, oczekujmy na werdykt ARCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.