Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na KrulWojtek2010PL

Sajmon4

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 66513

Login: Sajmon4

Nick oskarżonego: @KrulWojtek2010PL

Powód skargi: Oszukał na oferty jakie dostawał za auto.

Data zdarzenia: 12.05.2023r

Dowody: Wszystko jest w logach, bo myślałem że nie będę oszukany.

Opis sytuacji: Napisał do mnie Wojtek o propozycję zamiany to ustaliliśmy że on dopłaca i daje auto. Przez 2/3 dni próbuje sprzedać to auto nikt nie daje więcej niż 350k.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @KrulWojtek2010PL

Witam, tak ja pisałem graczu na Discord posiadałem offerte 600k od @Szrot., który może ją potwierdzić jak będzie potrzeba, a wiec zacznę od tego, że gracz wiedział co kupuje i był napalony na ten pojazd(wkleje ss z dc w spoiler)

Spoiler

1994652332_Zrzutekranu2023-05-11184349.png.ec81ef3b2905c4db7a8d232feb78f7e7.pngimage.png.8e6eb711e375935b07785eed9118ba26.png

Spoiler

Przez 2/3 dni próbuje sprzedać to auto nikt nie daje więcej niż 350k.

Co do tej offki 350k to gracz zbyt bardzo to skoloryzował, ponieważ na forum miał większe offerty, do których również dam linka

Dodam jeszcze, że Buffalo przed kupnem gracza @Sajmon4 stało za 800k na giełdzie, gdzie po kupnie @Sajmon4 zaczął liczyć je 1,1kk, więc coś tu się nie zgadza.

(Jak by @Szrot. mógł się wypowiedzieć na temat offki bym był wdzięczny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.