Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gracza Mortal*RPM

JohnyMilioner

Rekomendowane odpowiedzi

Uid: 68869

Login: Johny_Nawalony

Nick Oskarżonego: Mortal*RPM

Powód Skargi: Gracz miał sprzedać mi zwykłego sentinela a sprzedał mi Kombi

Data Zdarzenia: 11.05.2023

Dowodyhttps://imgur.com/a/Tkk2kVt

Opis Sytuacji: Gracz miał Mi sprzedać zwykłego sentinela, a sprzedał Kombi nie chciał gracz iść na urząd bo wiedział że zobacze że jest Kombi a w biurze nie widac czy to kombi

Dowód o poinformowanie gracza o skardzehttps://imgur.com/a/xsiFyF5

gracz był na giełdzie, napisał mi w wiadomości prywatnej treść ,, Sabre + 10k za twojego sentinela''. Pomyślałem, jak i się zgodziłem. Około 15 minut po wymianie, gracz @Johny_Nawalony, napisał, że chce odmianę. Odpisałem mu, nie, a on zaczął się panoszyć, pruć. W regulaminie serwera nic nie widzę, aby informować graczy, o tym czy sentinel kombi, czy sedan. W każdym bądź razie, sentinel to sentinel.

Spycjalnie nie chciałes go pakazać mi bo wiedziałeś ze jest kombi on byl za giełdą. I po drugie to nie bylo po 15 minutach tylko po jakichś 2 jak zobaczyłem te auto. Nawet moderator Krychu mowił ze masz mi oddac sabre bo nie powiedziałeś to że to kombi

W dniu 12.05.2023 o 13:31, Mortal*RPM napisał:

Jest coś takiego jak nazwa pojazdu, ,,Sentinel Classic'

Sentinel classic to bodykit a nie osobny model pojazdu

Sentinel a Sentinel Combi to dwa różne modele pojazdów, w ogłoszeniu pisałeś że ,,Sprzedaż Sentinela" Czyli Sentinela (Sedana a nie combi) 

W związku z zajściem oszustwa @Mortal*RPMjest zobowiązany do zapłaty kary w wysokości 15,000$ na konto gracza @Johny_Nawalony

Przelew wykonasz w banku LS na UID 68869 bądz gdy gracz będzie na serwerze. Czas do 20.05.2023!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.